Lelaki Ego Tinggi + Jual Mahal | fasihah.com


January 16, 2011

Lelaki Ego Tinggi + Jual Mahal

Salam semua. Huhu Tension je hari ni. Korang pernah tak try nak usya someone kan, tapi dia jual mahal. Haih, dia ingat dia MACHO dan HANDSOME sangat kot? Mentang-mentang dia memang comey je dan cute kan. Haha Geram je aku bila panggil dia tak pandang langsung!

Nak tahu siapa? Kita story mory dulu cerita pendek dia. hehe

Ok, tadi tengah hari, lepas lunch. Aku dan 2 orang lagi kawan aku jumpa seorang guy ni. Huih, Memang handsome lah. Comey. Sebab bukan Malaysian. Muka putih, rambut pula perang. Memang dah terpikat lah aku kan.

Masa kat KIOSK, jumpa lah this guy. Really kitorang macam, "oh hoi budak ni. Kiut betul lah. Handsome meh. Siapa eh dia nie?"

Dia beli 1 kotak susu Dutchlady. Innocent je muka you!

Tapi.. U all, nak tahu? Kitorang punya lah nak beramah mesra berkenalan dengan dia kan..

Aku: eh eh nak panggil dia lah, nak panggil ape eh?
Fiqah: hey hey ..
Aku: brother, brother ..

Haih penat kitorang panggil You all. This guy langsung tak toleh belakang atau pandang kitorang nie. Haih gila mamat ni, JUAL MAHAL GILA-GILA punya. Kitorang yang FRUST. Haha lawak gila bila ingat balik.

Kitorang just nak tahu dia siapa je. Nak kenal-kenal sikit kan. hehe

Dia jalan melulu je korang! aihh, pheew~~ memang FRUST ah dipinggirkan. 

At the end, 1 of Us, said, eh, dia ni lah yang kat blog Saffa tu kan. Nama dia Mohamed. Meh tengok gambar dia.

From Saffa's blog. Tq Saffa.
Haha, korang jangan nak cakap kitorang gatal ea. I ni baik takkan nak main usha-usha gitu. Gaya macam tak malu. hehe Sebab dia kecik lagi la kitorang approach dia ni! Tapi, sekali tu...

Gila this anak Foreigner, sangat jual mahal. Tak pandang langsung. Entah dalam hati dia kata "all of u, not my taste ok!" haha 

"Oh cute younger brother, don't be too ignorant laaa, we felt in love with you la cute Mohamed." Haha

Bagus dia ni, jaga pandangan. Hehe

Kalau suka boleh like. ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

15 comments:

Shina Jelita said...

I nak ngorat dia lah bila dah besar nanti..haha~

Nur said...

all of u not my taste ok..amboi2...hahaha...comel la..anak mat salleh mana nih

PG said...

macam ade mixs la kan? arab? pakistan? atau pure?

Ujang9897 said...

baru nk ckp gatal..nasib baik budak lagi...hahaha

aizasahree said...

nak ngorat bila besra??? haha.. dah jadi makcik tu... opss.. cinta x kenal usia...

airaniez wirdani said...

Haha...foreigner kat uia mmg rmai comel..hihi..tp ada gak ms I kat uia buat jahat.ada sorg kwn minat kat *technician* uia yg pkai baju biru.then kitorg *gatal* letak no tepon pkai stick note kat kete dia.haha.lawak gile.lps tu dia call,dia kata dia suami org,tak jd buat jahat dah.hoho

FasiHaH SupiaN said...

@Shina Jelita haha sanggup ke dia muda lagi tau masa tue :)

FasiHaH SupiaN said...

@Nur xtau la asal mana, mama dia postgraduate student, wat MAster rasanya..tak tahu asal mana budak ni, dah sombong sgt..panggil tak mau dekat..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@PG pure arab kot..syria ke..xtahu asal dia mana...

FasiHaH SupiaN said...

@Ujang9897 hehe nasib baik..lau tak,ramai dah cakap FS menggatal..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@aizasahree hehehe tunggulah lagi ntah berapa belas tahun..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@airaniez wirdani hahaha airaniez lagi advance nie, usha brother maintenance tue....handsome sgt ke??hehehe

Shaheila Malek said...

comel jer..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Shaheila Malek comel kan :)

Wan Gerrard said...

hmm sekali sekala jual mahal xpe kot =P