Wiyuu~~ Blog Sudah Bertukar Wajah! Apa Komen Anda? ^___^ | fasihah.com


January 23, 2011

Wiyuu~~ Blog Sudah Bertukar Wajah! Apa Komen Anda? ^___^

Blog Fasihah Supian Sebelum

Salam semua!! [dengan nada yang sangat ceria! Chill!!! hehe :)]

Nampak tak? Ada kelainan di blog FasiHaH SupiaN? Hehe Sangat seronok, mood: masih hijau! hehe

Dulu yang kat atas tu, xsimpanlah pula gambar blog yang dulu, wat header sendiri. Tapi tak cantik pun. Huhu

Ha..ni yang baru. Komen anda? Hehehe

Mula-mula tertarik dengan blog Si Encik Naz, pastu dapat detect siapa yang design blog dia. Cuba contact, and Si Encik Alieff ni nak tolong buatkan. Hehe Excited gila bila dapat tahu dia dah buatkan tadi!

No wonder la, blog Encik Alieff pun smart! Purple pulak tu. Suka purple gak, tapi suka lagi Hijau. Pada sesiapa yang berminat nak design blog dengan Encik Alieff ni, boleh la pergi ke sini.

Ha, jangan lah ingat dia punya servis free pulak kan. Mana ada benda free kat dunia ni. Jadi, rasa semangat berblogging lebih ceria sekarang! hehe

Blog Fasihah Supian Selepas






TERIMA KASIH SUDI BACA^^

28 comments:

Ayuni said...

cantik!berbaloi byr....

iwan_dextrous said...

hihi..cantik r.kreatif...

Atika Natasha said...

wo00aaa..sgt c0mel..ni msti mnat green kan?

♥..cik_mas..♥ said...

cantik..sgt2!! :)

cik mas pon tggu turn ni hah..sbb dah tempah.. tp alief bz... :) x sbr nk tgk blog baru cik mas nanti...

FasiHaH SupiaN said...

@Ayuni tq:)

betul2 berbaloi bayar..

FasiHaH SupiaN said...

@iwan_dextrous yg design la yg kreatif iwan.huhu

FasiHaH SupiaN said...

@Atika Natasha hehe kurang lebih macam tu laa..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@♥..cik_mas..♥ cik mas tempah ngan alif gak ea? sabar2,,nanti dy wat la tu :)

muhd zulazwan ::jawer:: said...

seyes nice la seha...ni wat aku nk tuka templete lg ni....hehehe...:8)

FasiHaH SupiaN said...

@muhd zulazwan ::jawer:: heheh emekasih zul..ni pun masa mula2 banyak gila modify nye..hehe

Budak Botak said...

he3, sejuk mata memandang...

YUL said...

peh, makin cun pulak blog nie, mmg terbaik! suke tgok nampak cool je

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botak hehe rasa ceria, time kasih:)

FasiHaH SupiaN said...

@YUL cun ke? mekasih, ni bukan kerje sendiri ni, bantuan org lain kot....huhu

fa-in said...

cantik!!

Izamir Ridzwan said...

sukanya.. nk tmph jugaklah..

Muhammad Hamidi Zamri said...

abis comey la 2.. ;)

FasiHaH SupiaN said...

@fa-in tq fa-in! :)

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan hehe blog IR pun comey dah header tue..

FasiHaH SupiaN said...

@Muhammad Hamidi Zamri hehehe

aQi + GenGkey said...

sangat santeq..
aQi suke kehijauan blog anda..:D

Adil said...

lah ak tau plak blog bole didesign2...
cantek2..

wida said...

cantik jugak..hehe.suka kaler hijau ker?

FasiHaH SupiaN said...

@aQi GenGkey tq Aqi :)

FasiHaH SupiaN said...

@Adil yup..adil bleh la belajar wat design sendiri..kan minat seni...

FasiHaH SupiaN said...

@wida hehe lebih kurang macam tu la :)

Sunah Mohammad said...

nice lah dear~ ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad tq :)