Pelajar U Suka Buat-Buat Busy Body | fasihah.com


January 16, 2011

Pelajar U Suka Buat-Buat Busy Body

Salam semua. Selamat pagi. Bangun dah semua? Kalau dah dok menghadap blog ni, of coz lah korang dah bangun kan? haha apelah FS ni. Fs minta so sorrymorry sebab semalam tak sempat balas jejak. Ada program sampai malam. Balik dah malam, terus pengsan. Kononnya nak tengok Running Man. Aih, tak jadi. Mengantok benar. 

Semalam ada Induction Course Kelab Titian Asli UIAM. Dari petang sampai malam. Ini kali pertama aku jadi committee untuk program. Jadi PC. Tahu PC tu apa? PC tu Program Co-ordinator. Hmm, overall, dari segi pengurusan masa program itu, alhamdulillah, aku dapat buat ikut timing yang seperti dalam plan.

Tapi, aku rasa sebagai PC untuk program pertama ni, aku gagal kot. Haih. Kenapa? Sebab PC sepatutnya yang conduct semua program semasa program berjalan. Tapi semalam, aku banyak dibantu dengan PM (Program Manager). Hamik kau, masa postmortem kena. PM SEPATUTNYA TAK BUAT APA-APA SEMASA PROGRAM BERJALAN. Haha tersedak sekejap. Huhu maka mengaku, saya salah, saya tak patut bagi PM buat kerja.

Tak mengapalah. Itu pengajaran kan. Pertama kali, mesti lah ada yang silap. Masih belajar lah katakan. ;)

Ok, stok BUSY bermula. Bukan Busy Body. tapi memang busy betul hehe Disebabkan nak exam pertengahan semester dah. Jadi terpaksalah meng anak tirikan blog ini. Nanti bila ada masa kejap-kejap aku lawat kau ye blog.

Now I am a busy BEE
Tak boleh nak main-main. Kuiz hari tu pun teruk gila. So, 2 minggu sebelum cuti pada 31 Januari 2011. Aku bakal berdepan dengan ini semua. Jom lihat senarai :-

  • 2ND QUIZ FOR INTERMEDIATE ACCOUNTING - (18/01/2011)

  • 2ND QUIZ FOR COST MANAGEMENT - (18/01/2011)

  • 2ND MIDTERM FOR MARKETING PRINCIPLE - (19/01/2011)

  • MIDTERM FOR DECISION SCIENCE - (23/01/2011)

  • MIDTERM FOR FIQH FOR ECONOMIST 2 - (25/01/2011)

  • GROUP EXERCISE COST MANAGEMENT - (27/01/2011)

  • MIDTERM INTERMEDIATE ACCOUNTING - (28/01/2011)

Say bye bye to playing around.
Say bye-bye to wasting time.
Say bye-bye to surfing too long.

Pray for Me ye korang yang baca ni. Nanti cuti je, FS terus terjah laju-laju blog korang. Buat masa ni, akan tetap membalas jejak. Tapi tak kerap.

Sibuk ni bagus, mengelakkan diri kita daripada melakukan perkara-perkara yang membuang masa dan tidak berfaedah. Jadi jangan takut bila anda disibukkan dengan kerja-kerja itu semua. Walaupun sebenarnya aku stress, haha tapi, kena SENYUM. Sebab bila senyum, otot yang digunakan lebih sedikit daripada bila kerutkan muka. Hehe

Kalau stress senyum dengan buku. Hehe Tamau stress-stress ye! ;)
Oklah. Wish me luck! Fasihah boleh! oh My God.. I miss them.. -___- Rasa nak balik umah sekarang gak! 

Rasa macam nak buat contest lah, nak buat contest apa ye? Hmm.. Ok2, nanti FS fikirkan. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

20 comments:

saya_arief said...

jawab quiz tu nanti elok2 ye..
;p

Sunah Mohammad said...

wa..da jadi PC~ tahniah untuk first program~ :)

kiwi said...

klau dulu PC 2 pengkalan chepa..skolah kt kelntn ^^

aQi + GenGkey said...

wah..
padatnye jadual..
smoge sukses ya..:D

Mohd Fitri said...

banyaknya menanti. semoga berjaya ya.

http://gedungrasa.blogspot.com/2011/01/pertandingan-apa-itu-kitar-semula.html

MAPPIAU said...

good luck for your exzam dik!! :D

FasiHaH SupiaN said...

@saya_arief insyaAllah..tq :)

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad sebelum ni jadi sub com PC je..semalam jadi PC lah plak..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@kiwi haha kiwi, ni program coordinator la..:p

FasiHaH SupiaN said...

@aQi GenGkey tq gengkey :)

FasiHaH SupiaN said...

@Mohd Fitri tq fitri :)

FasiHaH SupiaN said...

@MAPPIAU tq KAK! :)

►AdamXis◄ said...

Gudluck yer...score cemerlang (^^,)

My recent post ►Fesyen : Fesyen Lenyap, Style Sama

radhiah isa said...

byknye seha.. hehe. samelah kita. btw, gud luck friend! semoga usaha kita betimpal dgn hasilnya. aminn...

FasiHaH SupiaN said...

@►AdamXis◄ tq, insyaAllah :)

FasiHaH SupiaN said...

@radhiah isa amin...:)

niesz said...

hehe..xpe,mane tau rezki kan.. ;)

FasiHaH SupiaN said...

@niesz yup niesz..tq :)

airaniez wirdani said...

Sabar jela sis..ms study ni mmg busy.tp lps abis blajar,tiba2 *rindu* saat busy dulu..huhu

Anonymous said...

Hey there
I must say i desire some very good unique dvds. I want to get some good brand new ones.
I adore comical, horror, plus actions along with super romantic providing these are brilliant.
: ) therefore in essence some good fresh movies.
Regards