Saya Suka Header Awaklah! | fasihah.com


January 30, 2011

Saya Suka Header Awaklah!

Salam. uhuii, agak-agak cik FS tengah buat apa masa kursus sekarang ni kan? Harap semua berjalan lancar dan harap semua pemilik blog seluruh Nusantara pun sihat hendaknya.

Jalan punya jalan dari satu daerah ke satu daerah ke satu negeri yang lain. Jumpa 1 blog ni. Wallaweyy, suka lah pula dengan header dia. Sweet ar.. 

Nama blog pun Bittersweet, memang sweet gitulah! Jom tengok header dia..



Sesungguhnya aku mudah jatuh hati bila melihat hijau. Aduhai.. So, ape lagi? Klik pada gambar untuk terus ke blog beliau yang sweet hijau tu! :)

Haa, pagi ni dah breakfast lum? Jangan tahu blog je sampai tak jaga makan minum. Hehe Mulakan hari dengan senyuman ye! Seceria mentari yang bersinar! Seputih gigi senyuman DARLIE! =D

Oh tak lupa, mulakan sesi blogwalking dengan tema hijau hari ini! hehe boleh pula, ok-ok, selamat berhujung minggu! Chill!!!~~ :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

Cik Kyla said...

salam,

sy suke header awk.. seriously lawa.
sy juga suke color hijau :)

Mohamadazhan hjDesa said...

hijau? hehe. hijau putih ka.hehe.bagus2!

cOnfuSeME said...

uitt...nie baru sempat nak komen...sory sgt...dh 3ari demam..terkejut gk tgk entry blog nih..huhu...anyway thanx ye...malu mkck confuse...;P

FasiHaH SupiaN said...

@Cik Kyla salam kyla...haha tq...biase je lah..ramai lagi yg lebih lawa..tp hijau itu pasti..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Mohamadazhan hjDesa hahaha ada makna yg itu! :P

FasiHaH SupiaN said...

@cOnfuSeME haha its ok, tuan tanah pun baru dapat online balik kursus..