Inilah Masalah Blogger Hari Ini, Nasib Baik Izamir Ridzwan Ada | fasihah.com


January 29, 2011

Inilah Masalah Blogger Hari Ini, Nasib Baik Izamir Ridzwan Ada

Bagaimana letak link untuk di follow semula?
Salam Semua. Sibuk berblog walking bloggers punya bahasa. 1 benda yang macam boleh pemilik tuan tanah kedaung ketap gigi ialah? bila klik gambar kat VVIPs tu, dia punya profile tak ada link lah pula!

Macam mana nak selesaikan ni?

Macam mana nak letak link kat profile korang supaya orang lebih senang jejak balik? Jom terjah Izamir Ridzwan. Dia ada beritahu caranya kat sini.


So, dah baca ke? Cepat-cepat buat! hehehe

Ok, sorry IR jual nama, ini autopost. Tuan tanah kedaung berkursus sehingga Isnin. Harap maklum :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

12 comments:

Si DauN CeRi said...

yeee... susah nak jejak balik kalau tak letak link kat profile.. sedey btol.. wuwuwu

zaMir said...

slalu je jumpa blog yg cmnih...pastu bila kita x balas follow...dorang stop following pulak...huhuhu...cmne nak jejak dorang?? harapkan shoutbox je la..

Ayuni said...

haah. IR dh bg tau lamer...

puanbee said...

hehe ramai yg tak tahu tu!

Budak Botak said...

he3, seronok la IR...

fa10 said...

ok, nak terjah sana la pulak!!

FasiHaH SupiaN said...

@Si DauN CeRi betul tu..tahu tak pe...

FasiHaH SupiaN said...

@zaMir yang 1 tu yang paling tak suka...main follow unfollow lah plak kan zamir...nasib bek ada shoutbox...

FasiHaH SupiaN said...

@Ayuni yup Ayuni

FasiHaH SupiaN said...

@puanbee tu lah puanbee, semoga dorg alert lah apa yang saya bagi nie..

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botak hehe dapat publisiti picisan ah dia..

FasiHaH SupiaN said...

@fa10 terjah2..hehe