Cuti Ke? Tak de Maknanya! | fasihah.com


January 29, 2011

Cuti Ke? Tak de Maknanya!

Assalamualaikum! Huargghh [gaya baru lepas bangun tidur, padahal ini entri autopost! tett!] Hurm, orang semua ramai dah balik, UIAM dah mula menjadi sunyi sepi. Anda fikir aku bakal meninggalkan UIAM juga? Huwaa memang pun! Tapi bukan balik rumah!

Korang sanggup ke waktu cuti korang yang punya "heaven" (orang kata) ni ada benda lain kacau dan korang tak dapat balik umah. Hadoi, sakit jantung ulu hati semua ada. Eh, eh tak ada tak ada, bersyukurlah diberikan kesihatan. Tak ada sakit-sakit.

Baru tak boleh cuti, dah ada sakit jantung ulu hati bagai. Baru kena uji sikit, dah mula lah nak melenting. Siapa yang melenting cepat sangat tu? Haha aku lah tu.

Layan Iklan Kejap

Mikrofon sebagai aset FS selama 3 hari!

3 hari tak boleh online korang! Huwaa, siapa nak tolong moderate komen, balas jejak semua bagai? Baru habis exam, kena pergi kursus lah pulak. Kursus bukan calang-calang baa, kursus jadi PC baa. Tahu enggak PC apa baa? 

Program Coordinator, antara orang yang akan gila mikrofon semasa program. Haha Antara orang yang akan jadi kejam berkaitan masa. Kejap-kejao ingatkan masa. Aku lah tu nanti 3 hari. Kat Masjid Wilayah. Siapa dekat-dekat situ, boleh lah cari cik FS! hehe Bajet orang kenal! hehe

oklah, hendak memohon maaf selama 3hari tak dapat membalas jejak, malam ni sedaya upaya menjejak semua yang dah tinggalkan link kat blog ni,banyaknye..camne ni, sok pagi nak bertolak dah!!huhu Ok, mahu tidur! hehe

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

Izamir Ridzwan said...

IR suka jdi PC..!

Ayuni said...

hikhik, balik umah pun keje bnyk

niesz said...

hehehe...rase gian nk karok lak tgk microfon tu..ekeke...

updated entry : sendiri punya sendiri jaga

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan best tapi penat sikit, the whole program, muka PC tu la yg famous amos

FasiHaH SupiaN said...

@Ayuni sama la ayuni, assignment bertimbun ni...

FasiHaH SupiaN said...

@niesz hahah karok lah pulak....