Genap 7hari menjadi Nuffnanger, dapat apa? | fasihah.com


December 3, 2010

Genap 7hari menjadi Nuffnanger, dapat apa?

Ok, hari ini, genaplah seminggu bersamaan 7hari jadi Nuffnanger ni. Memang masih kelabu asap lah kalau nak tanya pasal BE ke ME ke. Tak merasa lagi. Jeles dengan HKHS, tengoklah BE dia nie.

Credit

Nak tengok aku punya? Tak perlulah, tak ada apa-apa pun. Nak cerita pasal BE memang tak ada pengalaman lah. Dapat merasai keseronokan orang lain dapat BE sahaja melalui posting-posting kat Innit. Bila turn aku? Aku pun tak tahu. HKHS tu kata, traffik dia tak sampai seratus pun kadang-kadang sehari, tapi selalu dapat BE. Wah, jelesnya!

FasiHaH Kata: sabar-sabar. huhu

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

28 comments:

Mknace said...

:):):)
tahniah

FasiHaH SupiaN said...

tahniah untuk apa ya??huhuhu

Faiz said...

thanks sebab sudi buat entri pasal saya..=)..sebenarnya saya pn lama sgt nak dpt BE nie..lepas saja tya nuffnang psl BE awl bulan 11 dlu..trus dpt BE..tp xdela byk cm skrg nie..BE je byk..tp $$ sikit je..=)

FasiHaH SupiaN said...

sama-sama. sikit2 pun bukan senang2 nak dapay BE kan :)

CONNIE said...

sy pun takde tips sgt. tp sy rs tips ni cam berguna. http://anakperak.com/2010/03/tips-buffered-earning/
happy blogging !

FasiHaH SupiaN said...

@connie
thans a lot connie :)

nasi lemak sri chandan said...

saye dh 30 hari tp x dpt aper lg,asyik keluo masuk jer.agak2 nye deme nk bagi doyan rontoh kot ye..kulu ader alhamdulillah ler...

FasiHaH SupiaN said...

Nasi lemak sri chandan, doa bebanyak ler cam tu,kot2 dapat doyan runtuh :)

blogger said...

amin

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

huhu...samelah...sy pon xpenah merase BE nih lagik...camne la gamaknye erk..nak dapat BE...huhuhu

FasiHaH SupiaN said...

@blogger
amin

@Defarhano
awat nama unik sangat.huhu
of coz sy pun nak BE gak.huhuhu

hafizah_ismail said...

ala..sabar ye fasihah..akk dulu pn gtu la, siap ty nuffnang lagi kenapa sy xpernah dapat BE pn..tp bila skali dpt, mmg sentiasa ada BE..alhamdulillah la..wpun BE akk tu ciput2 je, ttp seronok tgk..rajin2 blogwalking, update blog survey..k!gudluck!

FasiHaH SupiaN said...

kak hafizah, hehe baru 7hari pun kan kak..hehe mekasih kak :)

Chuckie Cotton said...

Banyaknya BE....Kalo la Aku dapat BE camnie, kaya la ku...nak gak BE...nak mintak dari nuffnang la.

Join Exabytes Angel Program now and earn RM1180.
RM50 bonus upon sign up.
http://exabytes.com.my/partners/angel/

PinQib said...

wah manyak nyer. tahniahhh


Cerita PEREMPUAN tak lulus kawin
12 golongan di PADANG masyar!

FasiHaH SupiaN said...

@pinQib
apa yang banyak???

me_nazri said...

ala slow2 je... nnti tanpa sedar.. buleh latu..

ken said...

sabar.. one day you akan dapat :)

FasiHaH SupiaN said...

tanpa sedar..hehe InsyaAllah..:)

FasiHaH SupiaN said...

@ken
lama tak nampak :)
ye...bersabar...:)

Syamimi Nadia said...

same la kite, xde pape pon lagi T_T

Mr. Mama said...

sy pun nk BE,tp mcmana nk dptkan aaaa.....
cerita la ckit

FasiHaH SupiaN said...

@syamimi
memang kena sabar banyak2, senyum je..hehehe

@mr mama
Kite xtaulah,xmerasa lagi BE ni Mr. Mama, tgk org dapat je selalu..=__='

Lelord said...

akak pun kadang jeles je tgk kawan2 kain dpt BE, pastu leh cash out...akaknya ni ciput jek tp masih lagi happy walaupun naik seposen

FasiHaH SupiaN said...

hehehe dapat juga tu kak..
saya memang tak pernah dapat lagi..hehe

Lyana MK said...

hehe samelah dear...lum merase nak dpt BE mahupun apepun lagik hehehe keep it up!!

FasiHaH SupiaN said...

@Lyana MK
hehe samelah kite...

Cempaka Biru said...

sy kurang faham pasal BE dan innit. Cam ne nak daftar innit ? Sy blogger baru belajar....