eqbalzack 2010 Giveaway Contest | fasihah.com


December 11, 2010

eqbalzack 2010 Giveaway Contest

Klik pada banner untuk link terus ke laman contest. :)






Prizes: Upin & Ipin Calender 2011
Number of prizes: 5
Contest Start Date: December 10, 2010 (Friday)
Contest End Date: December 17, 2010 (Friday): 11.59 pm
" Saya sangat suka Upin Ipin.Mereka sangat comel. Untuk memastikan hari-hari tahun 2011 saya semakin comel untuk dilalui, saya mahukan kalendar yang comel itu lah. Boleh? Setiap hari dapat tengok Upin Ipin yang comel itu mesti boleh mulakan hari dengan senyuman! "

Ok, nak tag siapa pula ye.


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

13 comments:

GenGkey said...

may d luck be with u..:D
nk tnye cket..
cane nk tag org ek..??
lau kte tag org tu die dpt noty ka..??

eqbalzack said...

so sweet...hehe
abg eq akan linkkan dgn blog abg eq...
happy weekn k..

zaMir said...

wah..join jugak...tgk yg no. 3..

Farah Hanim said...

tens sbb tag sy,tak rugi klau join nih..hehe :PP

FasiHaH SupiaN said...

@ganGkey
nak tag ye? kita memang letak link kat sini, tapi kena inform dorang lah melalui apa-apa cara seperti shoutmix tu :)

@abg eq
pertama kali pergi blog abg eq melalui IR, tak pernah tahu siapa Abg Eq..tq ye Abg Eq :)

@zamir
sama lah kita :)

FasiHaH SupiaN said...

@farah
join la :)

husniah zaimah said...

saye singgah n folo balek.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@husniah
tq :)

ahmad endo said...

leh menang tu...hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@ahmad endo
amin..:)

Shaheila Alan said...

hope same2 menang..hehe

dah folo kamu dgn ikhlas..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@shaheila
yupp..terima kasih..:)

Nur Azila Ismail said...

saya pun join . good luck ya :)