GiveAway Akhir Tahun 2010 | fasihah.com


December 10, 2010

GiveAway Akhir Tahun 2010

Assalamualaikum,salam Jumaat.Penghulu segala hari. Sebagai pembuka hari Jumaat, aku nak mulakan dengan membalas tag Farah Hanim. GA Tok Esah. ;)

1. buat entry  "GiveAway Akhir Tahun 2010"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke entry ni

Sila klik pada gambar untuk terus ke entri GA Tok Esah :)
 
 
2.Jangan lupa letakkan gambar ni skali kat side bar blog korang 
dan link kan terus ke entry ni ye. Kalau pic besar sangat, korang tolong kecikkan ye.
 
Ok,after siap post, kite letak kat side bar ea Tok Esah.

3. Menjadi follower/cucu Tok Esah. Kalau tak nak pun tak paksa.
Kalau dah tu tak pe lah.
 
Ok,yang ni memang dah :)
4. Buat satu slogan tentang, " Azam saya tahun 2011 ialah........"
tak lebih 100 patah perkataan.
 
" Azam saya tahun 2011 ialah mengoptimumkan penggunaan masa sebaiknya. Bahagi masa sebaiknya. Tak nak pergi kelas lewat-lewat dah. Tak nak tangguh-tangguh kerja. Tak nak solat lewat-lewat. mahu belajar berdiri di atas kaki sendiri dan cuba belajar untuk bekerja sambil belajar. Kena work harder sebab sem baru akan datang subjek dia tough. Menjadi yang lebih baik daripada tahun sudah. Wah,ini skop yang sangat besar. Banyak lagi kelemahan pda diri yang perlu diperbaiki. Ingin memupuk sikap rajin membaca. Huhu Susah yang 1 ni. "

Cukuplah, itu pun bukan mudah nak capai 100% achieved! =p

 5. tag 3 orang @ lebih blogger 
6. Dan last sekali, 
jangan lupe tinggalkan nama dan link entry penyertaan korang kat kotak komen entry "GiveAway Akhir Tahun 2010" ni ye.

Tarikh Tutup:
1/1/2011, jam 11.11pm

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

1 comment:

Tok Esah said...

TQ yer sudi join GA ni.. semoga azam tahun baru tercapai... gud luck

Terima kasih dari tok esah