Inikah Yang dipanggil BE?? | fasihah.com


December 6, 2010

Inikah Yang dipanggil BE??

Salam. Morning!
Alhamdulillah, kita masih lagi bernafas sehingga ke akhir tahun ini.
Bersyukur kepadaNYA.

Alhamdulillah juga. Tersenyum bila membuka page Nuffnang hari ini.
Senyum dan kenyit mata. ;)

Inikah yang dinamakan BE yang orang sibuk-sibuk cakap tu kan?
Aku dapat 7 sekali. Jumlah tak banyak, tapi alhamdulillah.
Gaya macam buat 1 tabungan pulak melalui Nuffnang ni.

Genap 10hari, aku merasa duit dari Nuffnang.
Terima kasih Mr Nuffnang!


Ok, i'm updating at 12:07 pm [ this is not BE, thanks kepada yang memberitahu ye. :) ]

So,apa BE? tak tahu. huhu

So, kawan-kawan, teruskan berblogging. :)
Tapi jangan blogging kerana duit sahaja, pasti ada tujuan masing-masing kan kenapa berblogging.

Lepas ni, kena rajin update blog lah. Rasa semangat pula.hehe


Ok, ingat tak, ada nak bagi topup free kepada 3500th Visitor?
Ala, entri yang ini.

Ok, jumpa dah.


Congrats Cik Hasnah! ;)

Dia kata, suruh buat lagi. Haha
Doakan kita ada rezeki lebih la Cik Hannah! Nanti boleh buat GA yang best-best! ;)

Ok, Alhamdulillah. Banyak cerita seronok pagi ini.
Petang nanti keputusan periksa sem lepas, bagaimana agaknya..hmm

Ok, lagi yang seronok..


Cik Tom dah follow dan komen aku.
Row 1 Column 1
Seronok,seronok. Hari Tu Abang BEN.
Semalam Cik Tom komen kat sini.
Jenguk-jenguklah situ dan scroll ke bawah. Komen dia yang nikah itu yang wajib. :)
Menambah lagi rakan-rakan di alam maya. :)
Ok, cukup dulu.

"Orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad di jalan Allah dengan harta benda dan diri mereka, adalah lebih tinggi derajatnya di sisi Allah; dan itulah orang-orang yang mendapat kemenangan". At-Taubah(9) : 20.

 Salam Ma'al Hijarah 1432. Berubah dari penjajahan pemikiran yg menjuruskan kedunian, kepada keduniaan hanya sebagai jalan menuju akhirat.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

19 comments:

Sepi tanpa mimpi said...

apa sebenarnya BE ni?
tak paham macam mana nak cam BE ni. hee

Syira C Gadis KidaL said...

salam..

tahniah..teruskan usaha yea:)

CahayaMatakuYangMenyaksikan said...

Itu bukan BE..itu hanya KEMPen biasa..kalau BE, dia ada kolum CTR Bonus..apapun, usaha lagi..

soulesscloudy said...

this one is not consider BE.. if not mistaken..

FasiHaH SupiaN said...

@sepi
BE tu buffered earnings, tapi ini bukan BE mengikut kata mereka..huhu

@syira
yup..kena terus dan terus berusaha :)

@cahayamataku
Owh, terima kasih ya, kempen biasa rupanya :)

@soulesscloudy
haha..so it is not BE but just campaign?

buzymovie said...

mcm mn nak dptkn BE ek?
aku x pnh2 nak dpt pun dri skrg sejak dh lma berb'blog..

Tomato Gurl's Life said...

hehe..ptt la dpt backlink dr sini..tenkiu dear :)

cik tom pernah buat n3 pasal BE n tips nk dpt kalau fasihah nak belajar;

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/apa-itu-buffered-earning-dan-tips-untuk.html

oktant said...

Saya sependapat dgn cahayamataku dan soulesscloudy. Kalau tak silap, amaun ni diperolehi apabila pengunjung blog anda klik iklan NN.

Jika BE, ia ada tulis Buffered Earnings di atas jadual tu.

hamzah ian said...

dah lama gua tak dpt BE.. sob2..

NEGO said...

mak aih..7 sekali gus ko bantai? tererr ar bro

Faiz said...

itu baru kempen..hehe..nak tau pe BE ye..leh tgk kt blog sy..baru je buat entri pasal apa itu be..

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

Chuckie Cotton said...

Kalo dapat BE yang banyak tu, kaya la..mmg kaya giler.

Join Exabytes Angel Program now and get RM50 bonus upon sign up.
http://exabytes.com.my/partners/angel/

FasiHaH SupiaN said...

@buzymovie
pergi tengok kat url yang cik tom bagi tu, ada 8 tips :)

@cik tom
mekasih bebanyak tau cik tom, ajarlah kami yang baru menceburi bidang ini ye cik tom :)

@oktant
ya..memang benar ini bukan BE :)

@hamzah
aku pun xdak..hehe

@NEGO
tu kempen je..bukan BE..aku sis la bro..adehh

@faiz
terima kasih :)

saya_arief said...

BE best..
:D

FasiHaH SupiaN said...

best lah agaknya :)

~IHSAN AZ~ said...

tingkatkan traffic, nanti ade la Be tu, tapi kalo traffic dah tinggi masih xde be, sila lah hantar tiket ke nuffnang,huhu,

alhamdulillah, bulan ni saya tak putus2 lagi be,huhu....

isroxck said...

this is not buffered earning =)
there's another column for buffered earning where you'll see it clearly.

FasiHaH SupiaN said...

@ihsan
tinggi takat mana tu?huhu

@iaroxck
yup....ok,tq :)

wana_love said...

macam mna nak dapatkan BE tu ye??