Fahamilah Perasaan Bloggers! | fasihah.com


December 1, 2010

Fahamilah Perasaan Bloggers!

Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua readers!
Tuan punya blog mahu ucapkan TERIMA KASIH yang tidak terhingga kepada semua yang sudi bertandang ke blog -FasiHaH SupiaN- dan menaikkan UV aku. Aku baru dapat online. Sedih sikit. Tak dapat nak jenguk banyak blog. Waa.. sedih la, korang rasa tak apa yang aku rasa nie??

TENSION!!!!!

[ Melampau tak? Bukan tension pasal kerja, tapi tension sebab tak dapat online untuk jenguk blog. huhu Credit ]


Mana tak tension, nak online tak ada laptop!
Laptop rosak!
Nak online kat rumah, kena tunggu abang yang kerja balik rumah,baru boleh online!
Kalau dia nak guna? Sekejap sahaja boleh online!
Tak sempat nak link balik blogwalkers yang datang blog!

Korang faham tak apa aku rasa??
Faham??
Hehehe

Bukan marah wey...
saja..nak tahu, korang macam aku tak kalau dalam situasi macam ni agaknya?

So, terima kasih kepada semua blogwalkers, aku cuba BW ke semua blog yang jengah and tinggal jejak kat shoutmix tue dalam masa yang boleh ni ye. :)

Kamu tahu kan perasaan ini? Eceh.
Nak berkongsi ja. Senyum sambil kenyit mata. ;)

FasiHaH Kata: Itulah, korang jaga laptop korang baik-baik tahu? Aku serik betullah bila laptop rosak sahaja. Itulah, dulu mula-mula beli laptop tak banyak ilmu tentang macam mana beli laptop. Kena terima padahnya. =____='

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

IN said...

rilek..jangan tension2..

N@SIQUE said...

erm~~~sayangi la laptop kita mcm kita sygi kekasih kita~~~:D,,,hahaha

FasiHaH SupiaN said...

@IN
hehehe mari senyum :D

@nasique
hehehe dah cukup sayang, tp dy meragam juga,memang terus tak nak syg dia dah, nak cari pengganti.hehe mood:jahat. xD

Fikri said...

Haha.. lptop rosak ke? rilek2.. jgn tensen. pow ja lptop org len.