Borang Survey Nuffnang | fasihah.com


December 13, 2010

Borang Survey Nuffnang

Merujuk kepada entri yang sebelum ini, yang ini. IR [ Izamir Ridhwan, blogger baru terhot dalam pencalonan BPM, nak undi dia, no 40 ] bertanya tentang borang survey. So, kat mana nak isi borang survey tersebut? Ok, bila log in ja akaun kat Nuffnang, keluar ini kan?

Klik pada gambar untuk lebih jelas.

Lepas itu, klik pada "Blog Manager" akan keluar ini pula,


Klik pada gambar untuk lebih jelas.
 Klik pada [ Kemaskini Tinjauan ], kemudian akan keluar Borang Tinjauan Blogger. So, isikan dan hantar. :)

FasiHaH Kata: Aku ni online guna laptop orang, haih sempat juga mengupdate barang 1 ke 2 post. Terima kasih AFiqah Amin. Nak mention juga walaupun dia mungkin memang tak baca. Huhu
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

Izamir Ridzwan said...

smpat lgi promotkan tu.. btw terima kasih atas tutorial ini.. =)

FasiHaH SupiaN said...

@Ir
tak kena bayar pun..:)
sama =)

Neszh Nortz said...

bagus siha...=) nice n cute girl

YUL said...

dah dapat BE kew? hoho

Shaheila Alan said...

BPM..nice.. :)

FasiHaH SupiaN said...

@neszh Nort
aih..kak zati..ade pulak cute.hehe kak zati lg cute la ;)

@YUL
mana ada dapat lagi, macam tak kan dapat je, susah nak online..

@Shaheila Alan
:)

Sky8Men said...

ohoho... =p