Free Domain By BroFramestone.com | fasihah.com


December 11, 2010

Free Domain By BroFramestone.com

Assalamualaikum, selamat pagi. Mulakan hari ini dengan senyuman! :) brought to you by Darlie. Hehe Ok, aku kena Tagged lagi dengan Encik Faiz. Dia suruh join Contest. Ok, join lagi. Hehe

Suka-suki sahaj. Memang tak pernah menang mana-mana contest, tak apa, buat ja. Asalkan rasa bahagia bukan terpaksa. ;)



Contest Dari BroFramestone

Tekaan Nuffnang yang dia cash out RM 623.35

Dan korang pun boleh join sama.

  1. Fa-in
  2. zahra pazim
  3. Hamidi Zamri
  4. Oda
  5. Rabiatul
Klik pautan ini sebelum 12th December 2010 pukul 11.59 malam.
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

5 comments:

Izamir Ridzwan said...

ehh free domain.. best ni klu mng

Bro Framestone said...

thank coz join.. eh xbuh banner contest pun huhuhu

FasiHaH SupiaN said...

@IR
haha kena teka kalau nak,ini kena tag, itu yang tahu :)

@Bro Framestone
ok, dah letakkan..maaf ye..tak perasan tak letak lagi =__=

Bro Framestone said...

ok bro dah masukan dalam list

FasiHaH SupiaN said...

@Bro Framestone
Time kasih Bro!