Lepas Gian | fasihah.com


December 25, 2010

Lepas Gian

Credit.
Kucing pun ketagih HP. Apatah lagi manusia, HP dah macam 1 keperluan sekarang ni. Macam Bloggers juga, laptop dan internet tak boleh dipisahkan dalam kehidupan seharian. Eceh..yeke? ;)

Salam dari FS. Alhamdulillah, dapat juga pulang ke rumah minggu ini. Paling penting DAPAT ONLINE dan BUKA BLOG ni. Dah hampir 2minggu tak dapat memberikan komitmen yang jitu terhadap blog ni. Maaf kepada semua yang memberikan komen, yang meninggalkan jejak, insyaAllah hari ini FS akan menjejaki anda semula.

SEMALAM

Cadangnya hendak pergi beli laptop,  tapi tak jadi disebabkan, abang FS dah penat. Sampai Gombak pun dah maghrib, solat semua, tak sempat lah rasanya nak pergi. Nanti masa kat situ pendek je. Mana cukupkan? Hehe Sebab FS ni susah sikit nak buat keputusan juga memilih.

HARI INI

Pagi-pagi lagi bangun dah kena hantar kakak FS pergi sekolah. Dah ada anak 2orang pun masih pergi sekolah, belajar. Balik sampai umah sarapan, uruskan anak-anak dia. Akhirnya, masa yang di nantikan.............................ONLINE!!!!!!!!!!! ho yeah!!! Kat umah tiada orang, tapi domestic chores sangat banyak kena setel. Bagus betul depa ni, tinggalkan FS sorang-sorang kat umah, pastu, suh FS buat semua kerja-kerja yang belum setel lagi. Haih..

Plan hari ni, FS nak pi bayar bill broadband maxis yang tertunggak,huhu pastu..haha pastu tak tahu. Yang penting nak online puas-puas, blogwalking, update blog and nak survey laptop apa yang sesuai untuk FS.


FS kata: So, ape plan korang hari ni?

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

5 comments:

Mohd Fitri said...

samalah kita. sukar nak buat keputusan kalau nak memilih. kadang-kadang sampai tahap dah nak beli pun boleh batal. hehe

tokeh besar said...

celcom rm6 24hrs
maxis rm5 24hrs
digi rm3 24hrs

fa-in said...

hehe,good~
plan hr ni: bru balik dr zoo,setelah sekian lama dpt juge ke sne..oh yeah. :D

syira aka sepatu hijau said...

salam

memang susah nak buat pilihan :)

FasiHaH SupiaN said...

@Mohd Fitri
haha same juga...FS pun boleh end up dengan tak jadi beli..hehe

@tokeh besar
ape kah?

@fa-in
wah..dia pi zoo laaa....

@sepatu hijau
itu memang benar :)