Mari Sertai BlogList Izamir Ridzwan | fasihah.com


December 27, 2010

Mari Sertai BlogList Izamir Ridzwan



Mesti jadi follower Izamir Ridzwan

Ok, lama dah menjadi follower IR

Buat satu entry dan letak tajuk "Mari Sertai BlogList Izamir Ridzwan" serta link kan ke entry beliau..

Ok, done, sesiapa yang rasa nak ada dalam bloglist IR, boleh klik sini.

Entri Sticky post

Nyatakan korang ni si jejaka @ si jelita

Ok, FS si jelita.

Pandangan korang tentang blog Izamir Ridzwan

Blog IR mesra rakyat. Eh bukan, mesra pembaca. Once masuk and comment, rasa macam dah lama kenal. Nak tahu pasal IR, sila ke blog IR. He appreciates all his followers and communicate with all bloggers nicely. Try masuk blog dia kalau nak tahu lebih lanjut ya!

Suka baca entry mengenai apa dalam blog Izamir Ridzwan (Personal, Umum, Berita, Filem, dll).. Sila nyatakan..

Suka entri Umum IR.

Tag 3 sahabat blogger anda..Pastikan mereka tahu..


**ok, FS ada cakap nak buat entri ni bila balik rumah kat IR hari tu. So, baru sempat nak buat. Tq IR!

Itu je..  Segment BlogList ni akan tutup pada 26/12/2010, Jam 11.59PM.. BlogList akan mula dipaparkan pada 27/12/2010

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

fa-in said...

kte dah join mggu lpas. Ada jugak tag cik seha. Tapi mungkin tak perasan, terlepas pndang la kut ye. Hehe,btw tq ye :)

FasiHaH SupiaN said...

@fa-in
alamak..fa-in dah join ya...owh, ya, baru ingat..ada baca hari tu, tapi online kejap sahaja, tak terbuat..jadi kena tukar orang je macam... nak tukar siapa ya...

hans said...

blogger izamir ridzwan nih baik orangnya

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

syira aka sepatu hijau said...

salam


wah mcm menarik je,, tapi dah tutup :)

Izamir Ridzwan said...

hehe.. thanks join =)

FasiHaH SupiaN said...

@hans
setuju2!

@syira aka sepatu hijau
takpa,,join yang lain pula :)

@Izamir ridzwan
welcome! :)