Jadi Blogger boleh Dapat Serangan Sakit Jantung | fasihah.com


December 18, 2010

Jadi Blogger boleh Dapat Serangan Sakit Jantung

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Sihat lagi pagi ni. Hari ni Ihsan Cik Fizah untk BW dan update blog. Sedang sibuk membaca dari 1 blog ke 1 blog ni. Tiba-tiba dikejutkan dengan 1 bunyi yang agak kuat. Sebab dah lama tak BW. Nasib baik tak ada sakit jantung. Boleh pengsan juga kalau tiba-tiba terkejut begitu. Jadi, apa masaalahnya pagi ni dengan FS? Haii..potong mood nak BW.

Credit.

Jalan-jalan dan jalan. Tiba-tiba dengar bunyi lagu. Kuat. Memang agak terkejut lah. Tak terkejut sangat sebab tak ada sakit jantung. Alhamdulillah sihat lagi. 

Mungkin sebab itu orang kata, tak perlu letak lagu kat blog. Kalau nak letak, bukan yang autoplay. Kalau orang nak dengar, dia klik play, tak nak dengar, tak ada lah lagu.

FS faham, kadang-kadang kita suka GILA-GILA lagu tu kan. Sebab FS dulu pun macam itu. Kalau kita pergi blog orang tu, lagu dia kita suka, FS boleh terima. Kalau bukan taste kita? Memang kadang-kadang boleh gugur jantung. Huhu

Salah ke tak ye letak lagu kat blog sebenarnya? FS rasa, ramai bloggers yang ada cakap pasal ni. Pasang lagu sendiri kat winamp sudaa. Lagi best kan. Senyum sambil kenyit mata. ;)

FasiHaH Kata: By the way, dulu FS pun macam itu juga. Letak lagu, tapi masa mula-mula tak tahu sangat dunia blogging ni. Blog pun FS je yang buka hari-hari. Suka lah letak lagu. Tapi dah tak ada sekarang. Nanti lambat pulak loading blog kan. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

YUL said...

haha, betul2 tu, tak payah letak lagu2 tu sume, dgr kat pc je suda

Ayuni said...

hikhik...

FasiHaH SupiaN said...

@YUL
hehe lagi masyuk kan. ;)

@Ayuni
hihi :)

oda the miss Rrrr said...

hehe..tapi eden tak terasa agy nak letak..

FasiHaH SupiaN said...

@Oda
Tak perlu rasanya ;)

oda the miss Rrrr said...

baik sifu..i will follow as u say..hehe;)

oda the miss Rrrr said...

baik sifu..i will follow as u say..hehe;)

FasiHaH SupiaN said...

@Oda
haha i'm not your sifu laa......