Update Penting Untuk Giveaway Dari Korea @fasihah.com | fasihah.com


August 10, 2011

Update Penting Untuk Giveaway Dari Korea @fasihah.com


Salam Ramadhan 10. Dah 10 hari dah puasa. Jadi, di bulan Ramadhan yang mulia ni, ada 1 berita baik untuk semua yang join GA ni. Masih ada yang menghantar penyertaan walaupun dah ditutup. Jadi, saya dah buat keputusan, saya tambah lagi bookmark. Jadi, saya extend GA ni hingga 15 Ogos 2011. Sesiapa nak join boleh lagi, tapi after 15th tu memang dah tak de rase belas-belas dah. huhuhu


Nak join, boleh klik gambar kat atas. Terima kasih. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

11 comments:

laskar pelangi said...

salam ramadhan:)

Anum said...

ermmmmm, thanks sis

aimie amalina said...

hayooo
bukak lagi?
tipis ah peluang cam ni..hahahaha
x de ah..guro jek..hihih =p
ni mest kes x smpai ati eyhh..hihi
cian emunye GA ye..

ghab van hal said...

=)..hanya mampu senyum..

H.J said...

pilih pemenang lain la plak..ehehe

Suhaili Sarif said...

baiknya seha....huhu

Salim Harmanain said...

eksaited dah ni ehehe..

cik pulau said...

waahhh... extend lagi..
memang dapat sambutan ni..
hopefully menang la..hehhe

lia AKA milo said...

cepat-cepat lagi ramai lagi best!.. hihihihi

fahmie firas said...

Best Entry Ni
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

fideila said...

fuhh nasib bek extend..rasanya aritu anta link join time dah close date kot..huhu..nasib bek tuan blog bagi extend tarikh ga..mekasihh!

http://chilloutcontest.blogspot.com/2011/08/giveaway-dari-korea-fasihahcom.html