Personal : Pengalaman Yang Tidak Dapat Dijual Juga Dibeli | fasihah.com


August 9, 2011

Personal : Pengalaman Yang Tidak Dapat Dijual Juga Dibeli

Brotherhood Arts


Diam tak diam dah hari ke-9 puasa. Puasa kali ini sangat berbeza kerana bekerja. Betul-betul mencabar. Tiada masa nak melekakan diri di FB, mahupun TV, mahupun shopping mall. Hari-hari kena masuk keje. aduyai... Menghitung hari bila nak berhenti..


Tapi banyak yang dipelajari. Sangaat banyak. Dan itu semua tak boleh dijual beli. Penat, sakit, haus di bulan puasa, itu semua alah bisa tegal biasa. Pepagi nak gi dah kene setting niat betul-betul.


Blog pun terabai. Giveaway tak settle lagi. Notis berhenti dah hantar. Fuhh tak sabar nak berhenti, tapi sedih juga pada masa yang sama. 


Cuma satu, andai suatu hari nanti, awak, kamu anda semua bakal menjadi seorang bos besar, jadilah bos yang pemurah. Fahamilah hati pekerja anda, cuba letakkan tempat anda di kasut mereka.


Selamat berpuasa. Selamat beribadah. Selamat bekerja. Selamat berblogging. Semoga selamat semuanya. Jejak akan dibalas sejurus berhenti kerja, huhu penat. Hari-hari full. Betul2 tercabar. 


Oklah, autopost. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

17 comments:

aimie amalina said...

andai suatu hari nanti, awak, kamu anda semua bakal menjadi seorang bos besar, jadilah bos yang pemurah. Fahamilah hati pekerja anda, cuba letakkan tempat anda di kasut mereka.

wee

sukeee ayat nih!
keje molek2 ka seha
nnti aye..akak nk duet aye..kikiki =p

SoLy SoLicious said...

kasut kite nan kasut depa xsama saiz la..heheh...gurau aje..
semoga dapat berhenti kerja dengan aman ya..:)
selamat berpuasa:)

H.J said...

tengah tunggu GA ni..haha

sergeant keroro said...

semoga baik-baik belaka :)

Green Apple said...

semoga menjadi bos yg adil dan saksama disamping bertimbangrasa terhadap staf bawahan... jgn sesekali menindas mereka seolah2 kita saja yg betul... terimalah pendapat mereka juga...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. dah nak berhenti kerja ke.. nape k.. msti ada masalah kt tempat kerja ni kn.. sabor je la :)

Kakzakie said...

Dah 9 hari dah dik kita berpuasa. Alhamdulillah diberi kesihatan yg baik olehNya.

Menjadi ketua banyak rencahnya dik. Terlalu strict org tak suka, terlalu longgar kena pijak kepala. So... kena pandai bertoleransi....

Anum said...

selamat berpuasa

aiman said...

sabar.. pengalaman is the great teacher.. selamat berpuasa di tempat kerja..

::blog anak jawer:: said...

waaa..kaya dah ni.. sebab tu dh siap2 anta notis benti keje... raya sakan la taun ni... poket penuh..he3

syarifahsidrus said...

selamat berkerja. selamat berpuasa kak :)

Qaseh dalia adelia said...

insyaAllah ..
bila lah nak jadibos ni heee...
bos qaseh baik je orangnya ..syukur

JIJI YU said...

nak jadi orang atasa bukan senang

Fezul Fadhley said...

selamat berpuasa :)

- abdul hadi abdul muti - said...

terasa looser sebab selalu online facebook time bulan puasa.sob2

WAHIDA ALIAS said...

selamat berpuasa dan selamat beramal!!

ghab van hal said...

semoga happy selalu..