Untuk Itu .. Giveaway Time! | fasihah.com


August 20, 2011

Untuk Itu .. Giveaway Time!

Salam Ramadhan ke-16. Apa khabar iman? Apa khabar peningkatan diri di bulan Ramadhan? Tangan aku terseliuh. best betul. Rasa nak minta MC 5hari..Ok, full stop. Rindu nak gi blog-blog blog korangggg! sori..masih belum sempat. =____=''

Jadinya, dengan ini, diisytiharkan, bahawa sesungguhnya, Giveaway dari Korea @fasihah.com telah ditutup! Sebarang e-rayuan, surat-menurat, tidak akan dilayan. haha Untuk pengetahuan semua, jumlah penyertaan adalah seramai 269 orang sahaja untuk menjadi antara yang PALING BERTUAH. Sebab hadiah nya sikit je kot.


Jadi, dah kira-kira tadi, tetengok, hadiah 15 boleh jadi 21 pula, Eh pelik, cer tengok, cer tengok..



Macam ni ceritanya, nasib baik Owner Storeking ade stok lagi tahu? Mintaklah bookmark korea lebih. Yang kat kotak tu apa? Haa,, tu alas cawan, dapat setengah dozen, ada 6. Jadi, fikir-fikir, agak-agak nak bagi sorang je ke, nak bagi 6 tu kepada 6 orang ek?


Rasa macam boleh bagi sorang 1 alas gelas tu kan? jadi, ada lah 21. Yang penting, semua made in korea. PEnat terbang jauh. hehe


Jadi, tunggu apa? Cek nama kat SINI.


p/s: tuan umah kan, dia tak habis semak lagi penyertaan tu, kalau umum lepas tuan umah benti keje boleh tak? 21hb ni? Boleh tak? boleh tak? huwaaa Tak sempat lah nak online. sowiii =(

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

13 comments:

Mya said...

bestnya yg bakal dpt gift made from korea tu weee

al_hakim said...

nak satu kak..hehe

aimie amalina said...

weeee..ye2 kami tunggu..alo2..ciannye adikku sowg ni ye..hayoooo

Salim Harmanain said...

baik la tuan tanah...saya akan bersabar... ^^

Kakzakie said...

Ramai yg participate tu!! Mesti dah tak sabar dah menanti...:)

JIJI YU said...

k pop wehh

::Miss Hearty:: said...

take your time dear!! :)

syarifahsidrus said...

nak jugak?hhaa..tetiba

::blog anak jawer:: said...

269 penyertaan ke... sengit tu... tak pe... take ur time... hehehe

Suhaili Sarif said...

tuan rumah saya nak bookmark
kalau kalah saya nak jugak :)
kena utamakan jiran banting :p

nafizah md padzin said...

no bertuah= 235..fuh3..haha..=)

cik pulau said...

moga bertuah..tak sabar nak tunggu result..
^^,

Siti Zuraina Bte Amran said...

nak juga...hehe
n0 178...g0 g0 g0..!!!