Keputusan Giveaway Dari Korea @fasihah.com FASA 3 | fasihah.com


August 27, 2011

Keputusan Giveaway Dari Korea @fasihah.com FASA 3

Salam Ramadhan ke-27? Sebab lepas maghrib dah kan? Dah buka. Haa, malam ni mesti lebih sikit jemaah sebab malam ganjil. Hurm, malas nak ulas, faham-faham sendirilah ye? Kita kalau nak sesuatu, nak masa tu, terus dapat masa tu ke? Bila berdoa, Allah terus kabulkan ke? Macam tulah dalam mencari Lailatul Qadar. Oklah, perkongsian pendek. Jangan lupa pi terawih naaa =D


Oklah, jom terjah, 5 lagi yang bertuah. Siapa kah mereka?








Tahniah! :)
Tahniah kepada yang 5 di atas. Anda diberi masa selama 24 jam untuk menghantar emel kepada saya di fasih_ct90@yahoo.com.my. Berikan nama penuh dan alamat untuk tujuan pengeposan. Tajuk emel ialah : GA Korea.


Ada lagi peluang yang lain, sabar2. Ada lagi 6. hehehe~

Tapi boleh jadi je lagi 3 nak tukar orang, tak terima-terima emel lagi ni. 

Kalau Tak Nak, Kita Bagi Orang Lain

 

Jom terawih! >.<


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

serious ade cik puan hongki kat situ !
auwww ` thanksss :3

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

oookeee :D
dah hantar email tu ^^

Myera Jasmi said...

err... dapat tak email saya?

Myera Jasmi said...

dpt email tak??? reply taw....

aimie amalina said...

waaaa
name aimie amalina ni mang tak bertuah
kiki
tahniah pd yg bertuah..hihihi =]

anis.farhana said...

dah hantar ^^

laskar pelangi said...

tahniah kepada pemenang =)

fieda said...

alhamdulillah menang..saya sent detail skrg..

fieda.rafli@yahoo.com

El Yana said...

akak, yana menang ke tp nape url dia macam salah je?

El Yana said...

dah antar emel..dpt x?