Untuk Peminat Setia KOREA, Wajib Tahu Ini .. | fasihah.com


June 27, 2011

Untuk Peminat Setia KOREA, Wajib Tahu Ini ..

Assalamualaikum dan selamat pagi. Bahasa Korea selamat pagi ape ek? Gomawo. Haha rosak bahasa. Aku lupa lah pulak. Jadinya, buat peminat-peminat KOREA, anda mungkin susah untuk menjejaki KOREA kan? Jadi anda menginginkan barang-barang dari KOREA. Semestinya CENDERAHATI dari KOREA yang comel-comel seperti orang KOREA juga. Cuba layan gambar-gambar ni.














Antara gambar-gambar stokin yang menarik dari KOREA. Untuk pengetahuan semua, barang-barang ini 100% imported from KOREA. Jadi, untuk KOREAN LOVERS tak rugi membelinya. Harga yang ditawarkan juga murah dan berpatutan lebih kurang harga di Malaysia. RM4 dan RM6.  Ada banyak lagi stokin-stokin comel yang dijual di StoreKing.


Mungkin anda menginginkan penanda buku yang lain daripada yang lain dari KOREA?








BOOKMARK KOREA berharga RM5 (kecil) RM8 (besar).


Hurry Up!! While stocks still available!



Just go to this blogshop.


Click the picture to go to the site.


Anda juga boleh LIKE laman facebook StoreKing di sini.


http://www.facebook.com/storeking.msia


Owner nak pergi KOREA lagi dalam masa terdekat. Ingat nak buat GA from KOREA lah.
Siapa mahu? ^___^

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

21 comments:

najihah sahami said...

waa..sape owner ni FS??kamu ke??ahaks!!cute je penanda buku tu...buat la GA...buat la...!

merahitujambu said...

comel2...geram jee..

Salim Harmanain said...

stokin tu boleh pakai ke? sangat comel..kawaii.. ^_^

FasiHaH SupiaN said...

@najihah sahamiok, coming soon!! :)

FasiHaH SupiaN said...

@merahitujambukan???hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Salim Harmanainof koz lah boleh salim, cuma masalahnya,,,sgt comellll...kawaiiii!!hehe^^

JIJI YU said...

berlambak kat umah aku stokin belang2..

Anif Abdullah said...

comel lak ai.. :)

Sunah Sakura said...

comelnye bookmarks tu...huhuuhu..buat lah GA, angah nak join...

Nurhafizah Shafri said...

kalau nak minta as a cenderahati je bole...dh confirm dpt...hhehehe^_^

::blog anak jawer:: said...

alah...cute nye stokin tu... sayang la nak buat nyawit...hehe

-Yok mampir diluk = ”gua” wanita...

lia AKA milo said...

nak satu!!..kalau boleh yg free punya..hihihi.hish kamu ni lia..

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUek..aku pun ade banyak je stokin belang2 ni....haaa

FasiHaH SupiaN said...

@Anif Abdullahcomey2 kan?hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah SakurainsyaAllah angah, otw nak discuss dengan storeking.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Nurhafizah Shafriekk sapa nak bagi??

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer::frame kan la..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@lia AKA milonak free tggu GA lah macam tue :)

Nurhafizah Shafri said...

aduhh lagi mau tnya ka? hahhaha...of coz not me myself....ngee^_^

al_hakim said...

x minat! =P

Ardini Humaira said...

kiutttnye stoking2 tu.. eyyyy geram nak cubit2 kalo sape pakai ni hehehe