Novel Stanza Cinta | fasihah.com


June 16, 2011

Novel Stanza Cinta




Ahha, on the way nak pi bayar order online novel ni. Orang kata best, maka kena beli. Lepas ni, boleh review cerita ni pulak kan? Korang tahu tak minggu ni dah start dah cerita Stanza Cinta ni? 19 Jun 2011.



TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

::blog anak jawer:: said...

ni pengganti nora elena ke...

-Yok mampir diluk = pelajar universiti tapi perangai serupa penghuni tirai besi.....

Akusipenulisblogygmalas.. said...

ohh citer nie based on novellah nie..

http://liailnia.blogspot.com/2011/06/apa-nak-jadi.html

Ardini Humaira said...

tak saba nak tenok cite ni. aaron pon ada hehehe

Mohamadazhan.com said...

makin byk filem berdasarkan novel ya...menarik =)

JIJI YU said...

ahaha..awek lawo uhhhh

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUkalau dah nama jiji yu, dia pilih tang pempuan tu je..adesss ko kene kawin awal lah jiji

bersama kak Es said...

dah ada link nak dwnload nnti kabo ambo deh !

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer::bukan bukan, pengganti Nora elena lain Aj

FasiHaH SupiaN said...

@Akusipenulisblogygmalas..yes, novel :)

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Esorait kak es! roger! insyaAllah