Mungkin Sebab Itu Kot Jangan Kecoh Kalau Dapat Sesuatu Kelebihan | fasihah.com


June 26, 2011

Mungkin Sebab Itu Kot Jangan Kecoh Kalau Dapat Sesuatu Kelebihan

Assalamualaikum! jelita dan kacak pembaca sekalian! Yey. Dapat online! hehe Kalau rasa bahasa Melayu tunggang langgang abaikan sahaja. Aku pagi tadi, eh ke tengah hari tadi? Entah, yang penting masa dapat online kejap, ada lah terbaca entri si JIJI YU tentang cara melajukan broadband. Ha, kalau korang nak cari tolong pergi blog dia dan search. Sesungguhnya aku memang dah running out of quota! Derm!!!


Aku baru komen kat entri si JIJI YU yang aku pun sangat berterima kasih kat Maxis sebab kuota dah habis pun masih boleh tengok video. Sekali petang tadi selepas keletihan ingat nak lah berblogging dengan jayanya, teringat gambar-gambar masa program Aulad, boleh aku upload. Sekali tu....


Kehabisan quota broadband

Haha best tak? Itulah, orang kata, jangan puji, nanti tak lama lah tu. Macam budak-budak, kalau dia tengah selera makan, jangan puji pandainya, seleranya dia makan, takut tak lama. Sebab itu ada juga frasa Sadness behind the happiness. Eh yeke? Kalau kita nampak sesuatu nikmat, macam budak yang selera makan tu kan, kalau tak silap aku, kena cakap MasyaAllah. Ahh, lecturer ada beritahu. Ohh siapa kawan kelas aku? MasyaAllah kan? Kalau tak nikmat tu tak kekal panjang.


Potong line betul lah... Cuti ni mana income nak berjimba-jimba sakan keluar duit. Aduyaiii. Kalaulah kat tempat aku ni ada wireless, unifi ke....................................................

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

JIJI YU said...

aku pon kuar camtu jugak weh..tapi totap ok..

al_hakim said...

hurm..kita sama..masalah internet!

Iffah Afeefah said...

erk

kene tukar maxis ni

waRDah a.k.a QiQi said...

kam kam... sila kam tu mai haus tumpang waifai.. ekekekekek.. :p

::blog anak jawer:: said...

aik...FS bukan banyak duit ke...hehe

-Yok mampir diluk = ulat dalam perut...bukan dalam batu...

Sunah Sakura said...

masih setia dengan celcom..hehehe..

cik pulau said...

sama la..
dah overlimit...
adehh..