GIVEAWAY KAK ES & NESLOO | fasihah.com


June 14, 2011

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

Untuk sertai sama, klik pada gambar.

Buat suri rumahwan dan suri rumah wati. Buat bloggerwan dan bloggerwati. Buat semua yang dah bekerja, mepersembahkan Giveaway Kak Es & Nesloo bersam DECO CRAFT. Giveaway Kak Es ni bukan calang-calang Giveaway tau. Gift yang sangat menarik. Nak tahu? Kalau suri rumah dan sura rumah sure suka. Ibu-ibu lagi lah!






3 orang yang bertuah secara random akan dapatlah hadiah-hadiah seperti di atas tu tadi. Join-join, senang je nak join. Ni syarat-syaratnya.

1) Buat satu entry dan letak banner Giveaway tu
2) Tajuk entry : GIVEAWAY KAK ES & NESLOO
3) Follow lah blog Kak Es ni
     dan NESLOO kat SINI  ------> senang nanti korang nak tahu perkembangan terkini kot2 la hadiah beranak pinak ke, hape ke kaannnn. 
4) LIKE FB pihak penaja kitaorang kat SINI

*linkkan banner tu ke entry Giveaway yg korang copy 

Dah siap ?? Tinggalkan link dan nama FB korang kat ruangan komen sini.

TARIKH TUTUP : 17hb Jun 2011
JAM : 8.00 malam
 
 
Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Allah kan pemurah. Mana tahu ini rezeki anda? So, bloggerwan, bloggerwati, sila join. lagi-lagi anak jawa sorang ni. Sibuk dengan rangka ayam. Kalau dapat pinggan cantik makan dengan rangka ayam lagi best ye dok AJ?

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

blog-tips-kurus said...

english design.. :-)

Ardini Humaira said...

Goodluck dear!

bersama kak Es said...

my dear jelitawan fasihah!!
tq tq and tq join GA kak Es.

all the Best ~

FasiHaH SupiaN said...

@blog-tips-kurushaa cantikkan?join la :)

FasiHaH SupiaN said...

@Ardini Humairatq kak dini!

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Es my dear jelitawan kak Es! terim akasih! nanti esok sy iklan kan lagi, bagi ramai org join deh! insyaAllah..