Wordless Wednesday #4 | fasihah.com


June 29, 2011

Wordless Wednesday #4

Pada hari rabu, blogger akan post 1 gambar without any description. That is what we call as Wordless Wednesday :)



 

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

20 comments:

Mask_man07 said...

berusaha nak dapatkan setitik air tu..huhu..comel je kucing ni,macam kucing aku dulu..

Wan Pai said...

Menarik dan comel.. :)
My WW

myhatiku said...

air sgt penting in our life..:)
WW#4|anak fruit n cousin

Ardini Humaira said...

comelnye kucing ni... meh dni suap air hehe

::blog anak jawer:: said...

ala cian..haus ye...hehe

-Yok mampir diluk = wordless Wednesday#4...kg orang asli...

Lulu Caldina said...

dia nak mandi tu

Kakzakie said...

Besar sikit buka mulut tu meow baru titik air tepat menuju ke rongga tekak....

Isteri Encek Bard said...

air, air, air, den makan podeh nie

Phoenix said...

Thanks for following my blog :)

Sunah Sakura said...

erkkk! :p

aiEz said...

kucing,sukanya...sy pun suka kucing jugak,ww sy pn kucing jugak,ehhe

waRDah a.k.a QiQi said...

nak mandi, tp xde air~ kehkehkeh..

syiannn!! hari ni hujan... sila mndi air hujan.... ^_^

merahitujambu said...

jimat air ke x bagi langsung air kt kucing ni??ahahaha

Golden Rose said...

kucing ni mcm takut2 je nak kena air tu

phentermine said...

Phentermine.....

A nice post thanks for sharing.....

http://www.PhentermineHome.com/

QaRr JaliL said...

meow2..

Solihin Zubir said...

ni btul2 dahaga la ni? heheh..

Cik Domo said...

meow mau mandi kan! hehehe

Latest Entry: Wordless Wednesday #2

Hans said...

hahaha
tgok kucing ni minum tingat zaman aku duduk hostel dlu
minum air dkt water cooler
camni lah
heehhehe

Wordless Wednesday #4

Adam Idris said...

fullamak comel gileeeee
mesti dah haus sangat tu,
apsal tuan dia x ajar bukak air tu? haha