Sebagai Kawan, Kita Support 1 Sama Lain | fasihah.com


June 16, 2011

Sebagai Kawan, Kita Support 1 Sama Lain

Assalamualaikum! Yey, update ringkas. Ada kerja yang asyik memangil-manggil suruh selesaikan. Tadi aku baca blog kawan aku sorang ni. Aku nak ucapkan tahniah lah, sebab dia dah nak berhenti jadi penganggur terhormat beserta red carpet kat rumah tu. Aku tumpang bahagialah macam ni. Haha


Untuk pengetahuan semua, dia sangat stylo. Oh itu pasti. Dia sangat pandai memasak dan kreatif. Cis. Kembang lah budak ni kang. Antara yang paling creative bila dia buat fruit carving. Tahu tak? Ala ukiran buah. Waaaa, nak tengok?



Haaa look, very beautiful kan? Aku yang pompuan ni pun tak reti nak buat! Kang buat bunga jadi kucing masalah gak tu. So, he is very skillful to do this kind of things. One more thing, he said dia juga akan buat pastry seperti Cupcakes dan Cake Pop. Korang tahu tak cake pop tu apa? Ini dia, looks soo soooo sweet!



See? Very kecomelan terserlah kan? Selalunya, Cupcakes and Cake Pops ni untuk doorgift rite? Untuk fruit carving pula selalunya kalau ada tempahan untuk function and so on. Past few weeks before, dia ada dapat tempahan untuk pengantin for makan beradab. And dia pernah join competition untuk fruit carving ni kalau tak silap. Kat Penang. Haaa. Nak tengok lebih banyak fruit carving dia? Meh, meh, jumpa dengan Chef Ikmal!

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

5 comments:

Hans said...

mak aihhh
hebatnya kawan ko tu
nanti aku kahwin nak suruh dia hias buah2 cam tu la

Review Filem Green Lantern Disini

FasiHaH SupiaN said...

@Hansitulah pasal hebat dia ni kalau bab2 masak menghias..

bersama kak Es said...

proud lah tu be her friend kannn?

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Essangat proud kak es!hehe

siti kektus said...

lawa~
kreatif nya dia,

dah lawa2 buat, mesti sayang nak makan sebab cantek,