BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI | fasihah.com


June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI



Hari-hari ada segmen daripada BA ni. Aku je yang rajin tengok tak join. Ishh. Nak join lah. Ok, siapa nak join, sila klik gambar BA atas nuh.


So, 5 blog pilihan hati fasihah.com ialah....huhuhu


1. suratan kebetolan

Aku kenal dia melalui segmen Ben Ashaari. Dulu aku rajin join, bila dah sibuk kelas semua aku jarang dah join. Tak tahulah, kenapa tiap kali nampak dia update, confirm aku terus klik. Mungkin sebab dia ni suka beramah mesra dengan blogger kot? Kat fb pun macam dah lama kenal je dia layan. Tapi aku suka entri-entri dia, selalu gila-gila tapi ada selit sikit pengajaran. Engineer lah katakan. ;)


2. Blog The Other Khairul

Ni pun aku suka. Aku suka baca entri-entri dia. Relax je. Orang kata dia macam zackzukhairi? eh yeke? hehe Tapi dua-dua aku suka baca. Lagi best bila Mr K ni pun suka novel Hlovate. Aku memang suka dengan novel Hlovate. Nak baca review filem pun, cari dia ni.


3. Mutiara Bernilai

Sangat suka. Ini blog Along. Suka baca bebelan mutiara. Walaupun membebel, tapi isi dia bagus untuk diamalkan. Kalau ini along, ini angah pula. Semua entri dia bukan kosong. Semuanya ada nasihat, peringatan untuk pedoman hidup.


4. Anak Jawa

Hehe dah tentu lah masuk list, hari-hari singgah. Tiap entri dia aku klik dan komen. Jiran lah katakan. Dia menulis daripada apa yang dia rasa. Apa yang dia fikir. No kopi pes pes.


5. Sunah Suka Sakura

Yang ni wajib lah. Selalu klik bila dia ping entri kat Fb. Tapi tak selalu komen. Silent reader suda. Macam kalau pergi blog yang mengadakan segmen ni juga. hehe


Arghh, tak cukup! ada lagi blog yang hari-hari wajib pergi. Macam blog IR, blog kak dini, blog Kak Lm, haiz banyak lah. Sangat banyak. Banyak blog yang best-best... dalam sehari bukan pergi 5 blog je kan...Jangan lupa join GIVEAWAY KAK ES & NESLOO
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

18 comments:

Miss Ran said...

erk blog sunah mmg best

Mutiara Bernilai said...

alololo..

malu along,,

hiks2,,'bebel' jugak yang Alang state yek,,

^____^

blog alang pon best,,sbb tu suke komen sini,, :P

FasiHaH SupiaN said...

@Miss Ranbetul betul betul, blog kak sunah best...

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilai sebab yang bebel tu lah yg makan dalam tu...hehehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@SoLy SoLicious selamat datang :)

nazirulhazwan~ said...

haha:D aku ingat takdo da orang yang list kan blog aku tu.hehe

thanks FS:D aku hargai sokongan mu.thanks sgt3

FasiHaH SupiaN said...

@nazirulhazwan~yey!!! naz baca pun!! hehehe sian, bz bz kene paksa g blog ni.hehehe

Gayahspears said...

blog aku xbest kan..sobsosb >_< hahahahaha

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan (^^,)

singgah sini pulak..
nak tahu 5 blog pilihan hati... hee~

Ardini Humaira said...

wahh bertuahnya mereka :)

Sunah Sakura said...

terima kasih alang~~~ huhuhuhuhu... T_T

fyna said...

fyna singgah dari belog abg ben..





jom singgah belog fyna.
:)

Amy Syaquena said...

Salam kenal.Singgah dari blog abang BEN. nice blog ada masa jemput ke Sinar Raudah ye...follow sini:)

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben nak tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah sini...

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh leee singgah :)

FasiHaH SupiaN said...

@Gayahspearsade pulak cam gitu gayah...blog kau best.....banyak sgt blog yg best....