Bebelan Petang : Hampir Give Up Mencuba. | fasihah.com


June 18, 2011

Bebelan Petang : Hampir Give Up Mencuba.

Assalamualaikum dan selamat petang semua. Hari ini blog ni terabai juga sudahnya. Tadi ade orang tu, dia dah penat sangat mencuba macam-macam, sekali tu, hancur semua. Dia pun terus shut down lappy dia. Jejak banyak gila tak terbalas lagi. huwaaa ;(


Aku tengah belajar design blog. Aku tengah belajar buat flash header. Banyak gak yang aku search kat Google. Aku paling bengang sebab aku tak dapat lagi nak letak header kat blog tu. Header flash. Aku belajar design kan kawan aku punya blog. Kesian dia lambat sangat. Sapa suh aku yang wat. haha TApi serius, nak tahu apa yang membuatkan aku bengang sampai aku shut down terus pagi tadi?


Aku search in english, 'put flash header in blogger'. Dah jumpa lah yang tunjuk step by step. Dia pun ada tunjuk before and after. Sekali aku buat. Hilang terus semua header aku!!!! Bengang!!! Bila aku baca balik entri dia, aku baru perasan, dia ckp, 1 tip to hack ke ape benda tah. Patutlah berubah habis. Bengang gila! Aku nak bukak Fb, nak tgk Fahmi Mahat dengan Ayeem Tan dah approve ke belum. Aku harap betullah diorang nak bantu aku ni. 


Actually kat youtube ada, tapi aku tak nak buka video, download pun aku tak nak sebab aku sayang kuota beruband ni. Nanti tak sampai hujung bulan dah habis. Gayah...Oh gayah.....ko memang tak nak on fb ek..huwaaa yes, dun give up!!!! (walaupun dah give up tadi)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

::blog anak jawer:: said...

lepas ni boleh bukak tempahan pulak kn..he3

bersama kak Es said...

semangat waja betul adik sorang ni!!

bagus2 teruskan usaha.. dh jaya nnti boleh buat flash header utk kak Es.
Biar je diorg tolong...nnti kang takleh nak dwnload cite besh2 lak. hahaha..

P/S : jgn putus asa *wink *wink

Green Apple said...

sabar yo lah....

syrupmasin said...

jgn give up :)

IMANSHAH said...

nak berjaya kena sabar dan terus berusaha

Nurul Jannah said...

Chaiyook ! Jangan putus asa ! :)

Mutiara Bernilai said...

keep fighting!!!!!!!!!!

wah, nati santek |a header b|0g ni,,

^___^

eh, membebe| jugak a|ang ni :P