Video Terbaik! Win For The First Place Goes To ... | fasihah.com


June 22, 2011

Video Terbaik! Win For The First Place Goes To ...



UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA MALAYSIA


Assalamualaikum semua! Fuh~ Rasa bangga walaupun tak tahulah siapa pembuatnya, tapi dengar kata budak architecture. Tak tahu juga contest apa, tapi tadi nampak kat Youtube Multimedia Contest. BAnyak juga U yang join antaranya Uitm, Unikl and banyak lagi. And UIAM win the contest! 


CONGRATULATION!!


Kenapa aku beria-ia nak post? Sebab, video dia, yes, penuh pengajaran.


HILANG

Jangan mudah mengalah.
Jangan pernah rasa gagal untuk meneruskan kehidupan.
Jangan rasa kegelapan itu akan terus gelap.
Ingatlah bahawa kehidupan itu pasti ada sudut terangnya.
Bukan terus gelap.


Tunggu Orang Muda!
Perjalanan kamu sebenarnya masih lagi jauh.
Tuhan sebenarnya ingin menguji kamu.
Kerna bila dunia kamu gelap,
Itulah masanya kamu mencari-cari terang.



Very Nice. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

9 comments:

cik pulau said...

dalam setiap kegelapan..
akan ada sinar terangnya.. sukee~

tahniah jugak kepada yang terlibat.
walaupun tak tau sape..heee~

Mutiara Bernilai said...

3 juta ka|i suka!


k, t0 b h0nest, sgt2 inspired n being t0uched by this entri!

thanx dear!

waRDah a.k.a QiQi said...

subhanallah!!!

BANGGA! BANGGA JADI WARGA IIUM!!!!

^_______________^

Mohamadazhan.com said...

teruskan orang muda...terus melangkah maju =)

Sunah Sakura said...

3 juta kali je along? angah 3 kali juta...errr... sama tak? :p

lepaskan kaki ini pergi...ingat tak? :)

thanks sayang~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jika esok dijemput tuhan , kemana kaki ingin melangkah..
kepadang masyar menanti hitung dan timbang
ketika matahari dekat jauah mengikut amalan
ada ke masa untuk kita???

JIJI YU said...

ehehe..uiam tuuu

zahra pazim said...

like3!! :)

Siti Arfah said...

Wah bez sgt video tu. Pngajaran buat suma . Tq d ats perkongsian bersama. Moga uiam trus maju .^^,