Pelangi Itu Cantik! | fasihah.com


June 6, 2011

Pelangi Itu Cantik!

Sumber Subhanallah, cantinya pelangi!


Kadang-kadang..
Allah sembunyikan matahari.. 
Allah turunkan hujan dan kilat... 
kita tertanya tanya..
ke mana perginya matahari.. 
rupa-rupanya Allah berikan kita pelangi..
 
 
Janganlah selalu mengeluh dengan apa yang kita hadapi sekarang, tetapi bersyukurlah dengan apa yang kita ada sekarang. 
Walau masalah itu besar, ingatlah bahawa Allah itu MAHA BESAR :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

13 comments:

::blog anak jawer:: said...

suka ayat tu...penuh erti...

-Yok mampir diluk = orang asli...bahaya pendakwah berbayar...

Salim Harmanain said...

teringat aku kat dialog Heliza Helmi dalam citer Syurga Cinta.. =)

Mutiara Bernilai said...

^___^

a'ah,, ayat syurga cinta,,

hujan pun best tau!

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer:: yup Aj...sangat suka dengan ayat nie....

FasiHaH SupiaN said...

@Salim Harmanain yup! tahu takpa salim...:)

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilai seronok kalau kita tahu membuatkan ianya berharga :)

Mohamadazhan hjDesa said...

nikmat selepas ujian =)

wah..dah ada button share.hehe.mudah sikit nak share pasni =)

Gayahspears said...

FS >_< kamo mahu jadi pelangi utk Gayah tak??? hahaha

Gayahspears said...

FS >_< kamo mahu jadi pelangi utk Gayah tak??? hahaha

FasiHaH SupiaN said...

@Mohamadazhan hjDesamemang ada button share la azhan. tp kat bawah entri, nak edit lah..letak atas...camne ea...

FasiHaH SupiaN said...

@Gayahspears ohh boleh gayah, walaupun aku tak secantik pelangi, tp untuk kau, boleh saja gayah!hehe

waRDah a.k.a QiQi said...

:)

pelangi cantikkkk ;)

FasiHaH SupiaN said...

@waRDah a.k.a QiQi memang cantik :)