Nora Elena Episod 16 | Download Link | fasihah.com


June 3, 2011

Nora Elena Episod 16 | Download Link

Assalamualaikum buat wanita-wanita yang sedang bermimpikan Seth, juga jejaka-jejaka yang mempersoalkan adakah lelaki seperti Seth Tan itu? Gembira nampak semua hari ni? Tau lah, semua nak cakap 'eww suwiiiiiittnyeee episod Nora Elena hari nie!!!!'. Ok, not me. =.='' I am the most coolest audience ok. 


Well, well, semua mood baik hari ni, so tak mau intro panjang-panjang, nah ni link Nora Elena Episod 16. Pergi download, tengok puas-puas. Ada yang baru tengok hari ni ke? Nak cari daripada episod 1? Ha, terus pergi ke sini.


Sampai blogger fofular pun dah terjebak dengan drama Nora Elena ni ha. Watak Seth memang menjadi betul baiknya, romantiknya, penyabarnya. Still, I am questioning, does this kind of man really exist today? hehe Dengan status-status kat fan page Nora Elena masing-masing tak sabar nak tunggu 3 hari, nak tahu cerita Isnin. huhu Sabar-sabar. Masing-masing cair dengan Seth ya? Kalau boleh nak pergi Cameron malam ni pun ada ya? hehe


Ni ha watak yang membuatkan semua penonton cair. Siapa lagi kalau bukan Aaron Aziz yang memegang watak Seth Tan.


Aaron Aziz acting as Seth Tan

Review Episod 16


Tak nak review banyak-banyak lah, tengok lagi feeling habis kot? hehe 


Apa yang palin menarik hari ini?


A surprise gift from Casey (bos Nora) untuk Seth dan Nora berhoneymoon di Cameron. Apa? Seminar Asia Shipping ...? hehe Padahal, tak ada apa seminar pun. Semua orang kata episod hari ni romantik benar ye? Suka lah korang kan bila Nora dah menerima Seth. 'Seth, kenapa awak buat semua ni?', 'Berapa kali abang dah kata, sebab abang sayangkan Nora..'. 'Saya banyak berdosa pada awak Seth..' dan Nora pun menerima Seth sambil hugging


Bila Nora menerima Seth ni? Waktu malam pertama di Cameron. Macam tahu-tahu je Nora lapar. coklat Nora tetiba rasa tak sedap, Nora ingat dia akan berlapar. Tiba-tiba ada orang ketuk pintu bilik hantar makanan. Haha tetiba aku rasa macam, pandai Seth tilik nasib. hehe Just kidding la! ;)


Antara part yang sangat menarik ialah part apa? Haa, aku tau, perempuan mesti mengidam-idamkan bunga ros yang sebegitu banyak kan? hehe 'e'eh.. bunge la.. abang beli utk ayang abang yang bernama nora.. kenal x..??'. Cair lah pompuan yang tengok hari ni ye? Kang yang dah kawin plak, nak demand roses daripada suami pulak kan? hehe


Apa yang lagi best? Sebab Nora kejut Seth suruh tidur setilam ea? Eh, sekatil? Eh, tidur bersama suda. Yelah, dah berbaik kan? Ceyh, Seth.. 'abang dah biasa tidur kat sofa kat rumah'. Gentleman betul lah tu ye? hehe dan Yvonne lah kat rumah, tak boleh tidur, tergolek-golek ye? haha


Yang rasa macam, tipikal je citer ni. Part Inspektor Amir. Apesal asyik kat tangga tu je scene dia ye? Curiosity demanded betullah. Apapun, berapa lamakah kebahagiaan ini akan berkekalan? Nantikan episod akan datang minggu depan! hehe Selamat mendownload lah ye! Link kat atas. Peace! ;)


Tetiba aku baru teringat! aku suka bila Seth panggil Nora suh tengok pelangi, tu tu tu tu la pelanginya sambil tujukan jari kat Nora. yang ni memang suweeet.hehehe

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

9 comments:

qlah said...

salam .

semalam qlah tak sempat nak tengok , masak untuk berbuka puasa . hehe .

*first time view sini , salam perkenalan ye ;)

Novelgurl said...

aaron aziz ensem ..bla..bla..bla...

FasiHaH SupiaN said...

@qlah puasa 1 rejab ea qlah, alhamdulillah.. yupp salam perkenalan :)

FasiHaH SupiaN said...

@Novelgurl hahaha boley laaa

Mohamadazhan hjDesa said...

salam..wah...pnjang lebar penjelasan tu..hehe.kipas susah mati ni.hehe



Perbahasan Puasa Bulan Rejab | Amalan Doa Bulan Rejab

sutera biru said...

best tol episod kali ni..n first time terbuka blog ni..menarik..nme kita sme!!salam perkenalan..

FasiHaH SupiaN said...

@Mohamadazhan hjDesa hehehe ape yg kipas susah mati lak azhan??

FasiHaH SupiaN said...

@sutera biru eh eh nama kita sama???betul ke? betul ke???

Mohamadazhan hjDesa said...

kipas susah mati tu maksudnya peminat fanatik ma...hehe.

ingatkan tau..sori2 =)