Rahsia Misteri Telah Terbongkar! | fasihah.com


March 27, 2011

Rahsia Misteri Telah Terbongkar!

Tadi Dxsonique, seorang ahli Says telah membuat keputusan untuk berjalan di sekitar kawasan KL setelah membaca tentang rahsia sulit yang menakutkan dalam laman blog Says. Berbekalkan kameranya, tanpa ragu-ragu dia mengembara dari Damansara Utama ke Bukit Bintang untuk membongkar misteri ini. Selepas berjam-jam mencari, akhirnya, cuba teka apa yang dijumpainya? Dua Pontianak berpakaian serba putih berjalan membawa penanda bertulis “Biar Betul” disiang hari!
Tengoklah renungan maut yang dilemparkan oleh Pontianak kepada semua pengunjung Sungai Wang. Kesemua pengunjung merasa takut kepadanya!
Tak percaya dengan kuasa renungan mautnya? Lihat lelaki muda ini yang melarikan diri apabila dia merenungnya.
Ibu dan anak perempuan menjerit ketakutan apabila Pontianak merenung mereka!
Klik SINI untuk baca cerita lebih lanjut! ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

12 comments:

YUL said...

ahahaha, kelakar gile ada org jerit2 eh,

IMANSHAH said...

haha lawak tgk hantu2 tu

Shaheila Malek said...

yg penting pontianak tu bwk helmet..^^

Shaheila Malek said...

yg penting pontianak tu bwk helmet..^^

areteacar said...

dah x de keje ke nk menakutkan org? alahai..

Naddia said...

aaa!! takot!!
Tacing dalam panggung wayang

kiwi said...

haha..tgn mnusia kot..hihi..bleyh lak dia pkai cmtu

Qaseh dalia adelia said...

hehe apsal tu hantu tu ..mmg takut gak hihi

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

puntianak tu lelaki ke perempuan

niesz said...

haha..nasib siang. kalau mlm mahu ade yg lari x cukup tanaha..haha..

Mutiara Bernilai said...

wahh

mcm best je jdik drang ni :)

Muhammad Hamidi Zamri said...

mcm pernah lihat post ini.. dah berapa youthsays awak ye??