Blog biasa, tapi... Komen dia... | fasihah.com


March 22, 2011

Blog biasa, tapi... Komen dia...

Assalamualaikum semua! hehe selamat berhari Isnin. Selamat bekerja. Selamat belajar. Selamat semua. hehe dengar kata, harga ayam naik mendadak, disebabkan Tsunami di Jepun? Aku baca status jiran sebelah kat FB. So, after diz, jangan makan ayam dah, makan ikan. hehe

Tadi aku jalan-jalan kejap balik kelas, terjah satu blog ni, biasa sahaja blog dia. tapi 1 lah aku kagum. Cuba tengok follower dia, tak sampai 600 pun. Tapi komen dia. fullamak, lebih daripada 50 dalam 1 entri...



Nak tahu blog siapa? Cuba terjah sini.




P/s:
Nazirul hazwan, sila terjah blog beliau. Teruja bila jumpa blog yang ada banyak commentor nie. =D

lagi 1 kemusykilan, kemana blogger Blog Lebah? Barangkali berada di luar daerah mungkin.. Lama benar tidak nampak kemunculannya..

Ok, got to go, assignmentss are waiting for me.

Tq. Have a nice day :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

15 comments:

::blog anak jawer:: said...

waaa...bagus ar blogger tu...marketing bagus ni...
ari tu budak butak kate kat entry dy budak lebah kne hack...xtau la tul ke x...

Mira Amirudin said...

sedang terjah!huhu

niesz said...

best bile ade pengomen tegar nie..heee...

Budak Botak said...

he3, best la cmtu...

najihah sahami said...

xde link ke ke blog die??

CIK TOM said...

cik tom suka blog brutalsolo sbb entry nya santai n telus...sbb tue ramai suka komen..huhu ^_^

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer:: oh yeke AJ? kesian IR...tp FB dia pun macam deactivate...

FasiHaH SupiaN said...

@Mira Amirudin hehehe terjah,terjah..

FasiHaH SupiaN said...

@niesz sape tak suka niesz....

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botak tahu takpe budak botak..best kan...

FasiHaH SupiaN said...

@najihah sahami eh, adakan najihah? yang klik sini tu...tak letak kat gambar...

FasiHaH SupiaN said...

@CIK TOM saya pun setuju dengan komen cik tom itu...dari hati kan...hmmm...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
iklan free ke adek..
tak sangka baik sungguh ko

FasiHaH SupiaN said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o xdelah wey....aku teruja tengok komen kat blog kau..hehe

Cempaka R.Minta said...

hii cempaka datang