18 888 | fasihah.com


March 15, 2011

18 888

Siapa lah agaknya pelawat 18 888 ni kan? hehe tapi terlepas sudah. Cantik lah pula lihat nombor tersebut. After this, siapa pelawat yang ke 22 222 sila lah beritahu tuan tanah ya. Ada Giveaway untuk pelawat tersebut. Makanya, sila lah perhatikan meter tersebut, siapa yang bertuah agaknya?  

Siapa yang bertuah itu, sila print screen angka giliran tersebut dan emelkan ke fasih_ct90@yahoo.com.my. Sila berikan nama, url blog dan no telefon. :)



TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

Sunah Mohammad said...

nak refresh2 banyak kali! hahaha~

ardinihumaira said...

comelnye angka tu.. no ong :D

Budak Botak said...

akan tggu angka tue, he3...

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad hahaha kak sunah tak ley bla ea..........!

FasiHaH SupiaN said...

@ardinihumaira hehe bleh la p sport toto..ops!!!=p

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botak kat budak botak punya dulu asyik terlepas je..adehhh

fyna said...

waaaaaaaa.....nk kene cube nih....





jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

FasiHaH SupiaN said...

@fyna ok fyna :)