Jom Layan Wedding Ceremony Paling Grand | fasihah.com


March 3, 2011

Jom Layan Wedding Ceremony Paling Grand

Assalamualaikum to all my beloved readers!!! Waaa, today I need to fight with my colleges to register subject for next two semesters. Its kinda a very tough battle! so, how to avoid this pressure? Lets us take a look on the most grand wedding ceremony! Haha



" Apa ingat manusia je ke boleh kawin gran-grand? Anjing macam kami pun boleh la.."
kata Mini & Cooper





"Apa ingat monyet tak boleh pakai gaun ke? Tengoklah bini aku, comel apa"
kata monyet jantan.

"Walaupun kami lain spesis, tapi dalam hati kami ada taman you!"




"Apa ingat anjing kawin tak boleh makan kek ke? Korang nak makan kena potong, anjing boleh jilat je" kata anjing dua ekor di atas.


"Apa ingat tak ada tok kadi nak kawin kan kitorang ke? Silap laa" kata memerang dengan pasangannya.


"Kamilah paling serasi, hidup di darat dan di laut" kata penguin.


Hehe itu semua hasil carian di Google. Saja, pagi-pagi ni bagi naik mood happy sikit. Jangan lupa mulakan hari dengan senyuman ok? Senyum tu sedekah! Dapat pahala. Nak sedekah duit, kadang banyak alasan kan? Kalau sedekah guna senyum tak guna duit pun. ;)

Senyum selalu! ;)
Selamat bekerja dan pergi kelas! ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

Mutiara Bernilai said...

hikhik

thanx Alang, ceriakan pagi Along..

Dok gelak je tengok..

selamat p kelas!~

Sunah Mohammad said...

aiyo...kalah FS kawen kalo camni...:p

::blog anak jawer:: said...

saje je buat AJ rase x sabo nak kawen...:8)

Faiz said...

lau cik FS nie kawen lak cmne ek..adakah grand cmnie jg..huhu

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilai hehe along, entri nak cepat siap semalam nie ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad kak sunah, yeke? haha kite pun tak tahu kite kawin camne soon.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer:: alahai, ade calon dah ke AJ??

FasiHaH SupiaN said...

@Faiz xtau ler jawapannye..belum ade planning lagi sik....hehe