Pelajar U Memang Hebat!! BRAVO! | fasihah.com


March 31, 2011

Pelajar U Memang Hebat!! BRAVO!

Assalamualaikum semua! To all my beloved readers, my beloved commenters..hehehe lagi-lagi brother nie brutalsolo dan saudari niesz. Haih korang memang tersangat sporting ah! Hiyaaa benci la, kenapa mesti nak online? Dan kenapa mesti nak buka belog ini?? Gerammm, mod: final exam. -____-''



Hang pa pernah dengar tak pelajar ni selalunya lebih hebat daripada seorang lawyer mahupun profesor madya. Mahu tahu sebab apa?




Sebab..... baca nie...

In a survey it was asked in how many days can a 1000 pages book be read? 
WRITER : 6 months 
DOCTOR : 2 months 
LAWYER : 1 month 
STUDENT : on the night before exam!


Haaa.. hebat tak? hebat kan? Aku lah tu, nak final ni, baca buku teks sampai lebam. Tertidur tersengguk-sengguk. Ahhh.... yang bestnya, 3 hari berderet paper reading! best GILA!



Anda semua yang sedang dilanda demam FINAL EXAM seperti aku, sila jangan bunuh diri ye. Hehe Pastikan anda letakkan niat yang betul. Tak apa, kalau rasa macam banyak sangat nak  baca, tak payah baca terus. -____-'' hehehe


Apapun, aku cuma nak ucap GOOD LUCK to all my fellow friends!!!!!
May Allah ease our burden and SUCCESS!!




Haha, sokong? Don worry, student memang hebat. So, jangan GIVE UP! kalau suka, boleh like! ;)

Notes:
1. Segala post adalah autopost.
2. Segala jejak belum di balas.
3. Giveaway top commenters akan di extend sehingga akhir bulan 4.
4. yang no 22 222 jangan lupa claim GA.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

13 comments:

Nour Akmal said...

memang hebat la student ni kan..huhuhu...=)

zaMir said...

hahaha...nothing impossible lah katakan...hehehe....skang dah final exam?? awalnya...kat upm start hujung april....x smpai sbulan je lagi..uhhuh...x start study lg nih....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck dear..biasanya time nak study mmg plg syok stay up mlm2

Sora Rasyido said...

haha pengalaman yg semua org xkan terlepas dri merasainya! itu yg diktakan, hard work!

cEmpAkA BirU said...

Haha...

Betul betul betul...

Student lah yang paling hebat

AizA said...

hahahah....

cayalah.... nak jadi yang terbaik kena buat yg terbaik....

::blog anak jawer:: said...

gud luck seha...!!!

ardinihumaira said...

hehe tu la kan. Goolduck semua :)

d_tieah said...

Samalah.. Hehehe.. Belajar last minit lagi masuk kot.. Ngee :)

Entry Terbaru : Perkara Yang Tak Perlu Ada Dalam AF9

fa-in said...

on the nite b4 exam btul2 huu..
all the best seha!!

Qaseh dalia adelia said...

qaseh U turn je T_T

Sunah Mohammad said...

hahahahah! betul, betul!

beeha ben said...

sgt2 betul la entry ni...hahaha,,,