Biar Benar Earning Dia Hampir 9000?? | fasihah.com


February 22, 2011

Biar Benar Earning Dia Hampir 9000??

Assalamualaikum semua. Macam inilah, kalau namanya belajar. Musim-musim sibuk sokmo. Assignment terjerit-jerit memanggil suruh siapkan. Oklah, buka-buka dashboard tadi, Tertarik dengan 1 entri ni Earning Churp-Churp Aku Dah RM9680 | Lagi Best Dari Nuffnang?

Aku memang tertarik habis-habisan lah dengan title tersebut. Mana taknya, Churp-Churp ni, siapa rajin, aku rasa, tak mustahil dia boleh dapat earning banyak. Kalau dah bertahun dalam tu dibiarkan., mahu tak cecah ribu. Nak beli DSLR sebiji pun apedehal kan. 

So, siapa pemilik blog tersebut yang dah kaya raya tu?

Boloque

Aku pun malas nak cakap banyak. Assignemnt dah jerit-jerit. So, tak perlu cerita panjang, nah baca kat sini cerita Earning dia ni. 

Ok, selamat study! hehe kepada yang dah tak belajar, selamat berehat. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

erk nk dekat 10,000 kot?
perghhh bkn stakat sebijik dslr dapat nie..

Budak Botak said...

kaya2...

Boloque said...

terima kasih utk entry ini...

FasiHaH SupiaN said...

@SaYraH WonDerLanD baca entri dia dulu sayrah ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botak kaya kalau tak keluarkan..ala,dak botak lagi banyak kot ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Boloque sama-sama :)