Dapat Bonus Daripada MAXIS? Mimpikah? | fasihah.com


February 17, 2011

Dapat Bonus Daripada MAXIS? Mimpikah?

Assalamualaikum semua! Wenshaong hou!~~ hiyaa! Tarik nafas, lepas.. tarik, lepas. Hahhh! Korang semua sihat? Aku baru dapat online nie, sadis! [itulah,padan muka tak buat entri autopost awal-awal!]

Haih, apa cerita FS? Bonus apa kau dapat daripada MAXIS?

Aku punyalah bersuka cita bila 2 bulan lebih tak bayar broadband aku ni, masih boleh guna. Dalam hati aku, Hah, MAXIS bagi aku BONUS lah! MAXIS sayang aku lebih lah! Kau ada? haha punyalah 'jakun' dan terus lupa nak bayar broadband ni.

Aku memang dengan 250% confident rasa yang MAXIS tak kisah pun kita bayar cepat atau lambat. Dan aku terus sengaja melambat-lambatkan bayar bil dan terus terlupa untuk bayar.

Memang semakin SAYANG 360 darjah la kat broadband ni.

Maxis Broadband

Untuk pengetahuan u'olls, kat Gombak ni, line MAXIS memang agak boleh dipercayai 99.9% laju lah. Unless anda yang dah kehabisan quota.

So, nak dijadikan cerita. Hah, ce citer citer! [babak dalam Hantu Kak Limah]

Hari Rabu, petang tu, balik kelas, dengan semangat yang berkobar-kobar nak update BELOG ni kan, aku pun bukalah laptop. 

Tapi......................



Broadband tak boleh connect!!!!!!!!!



Huwaaa! Amik kau. 

MAXIS kata kat aku : Hah, sekarang, kau tengok, langit tinggi ke rendah? Suka suki kau je kan bayar lewat, dah 2 bulan lebih pulak tu! (agaknyelah, padan muka kau FS!)

Itu pasal baru dapat update belog ni u'olls. U'olls yang pakai broadband tu, jangan jadi macam aku ye. Jangan bayar lewat-lewat. Nanti kena terminate. Bila kena terminate lagi 1 hal, dia tak terus activate, aku kena call center tadi. Baru boleh connect.

Itulah ceritanya. Bonus hape pun, kena terminate adolaaa wey. Padan muka aku. Serve you right FS!!! ^___~

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

Salim Harmanain said...

kesian FS ...
patutla senyap je ...
hehehe..
next time pay bills on time ye.. :P

Faiz said...

aduyai..baru nk tgk bonus pe td..haha..last2 mls byr bill rupenye..hahaha

Ayuni said...

o, sye pakai celcom...

FasiHaH SupiaN said...

@Salim Harmanain hehehe itu pasal lah senyap tuh.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Faizsila bayar bil on time ye faiz.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Ayunihooo,celcom takde terminate kot...xpun ayuni memang membayar nye tepat pada waktunye..;)