JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH | fasihah.com


February 18, 2011

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH

Assalamualaikum penduduk maya sekalian! Tetengah hari lepas makan ni, nak update blog blur-blur sikit. Jadi, aku pun mengambil kata putus untuk menjoinkan diri dalam bloglist si Izamir Ridzwan ni. Tuan punya blog lebah.



So, antara steps yang perlu diikuti :-


1) Buat entry bertajuk "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH" dan link kan ke entry ini..

2) Copy code dalam textbox kat atas dan paste-kan di entry korang tu.. (Tukar mode "Compose" ke "Edit HTML untuk pastekan code tuh) -sila ke blog IR untuk mengambil kod tersebut.

3) Buat review sikit mengenai blog IR ni.. Tak lebih dari 100 patah perkataan..

IR, nak kena review kah? Tak melebihi 100 perkataan kan? Oraitt...
 
Blog Lebah merupakan blog yang mempunyai tarikan tersendiri yang membuatkan semua lebah-lebah(blogger) seantero dunia berkumpul mencari madu(informasi) di situ. Tuan Lebah yang banyak memberikan informasi dan pandai menarik hati pembaca juga telah digossipkan dengan blogger terkenal YuyuZulaikha. Ini menunjukkan beliau semakin popular dalam arena ini.

4) Pastekan URL entry korang tu di ruangan komen ini..
 
 
Ok, homework siap! (walaupun assignment banyak lagi yang belum siap, yang ni paling awal siap.haha)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

Izamir Ridzwan said...

gosssip lgi.. knpa semua review psl gossip plak dah.. hehe thanks yer join

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan no big deal.hehe gossip terhangat tuh IR ;)

.:|kamaryeah|:. said...

kunjungan dr bloglist IR~
follower yg ke 636~

salam perkenalan~

Novelgurl said...

terjah dri blog IR

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog IR;)

blog apisv2

cik pulau said...

singgah dari blog IR,,
salam kenalan yer.^^,