Blog Hijau | fasihah.com


February 24, 2011

Blog Hijau

Assalamualaikum readers! I have been tagged in this post, by sissyira. Huwaa, sekali tengok yang bawah tu, wajib tag dua orang yang blog warna hijau. Adesss, aku nak tag siapa? Haih, buat lah dulu entri nie..


Yang tak boleh blaa nye, "ceritakan dengan menarik" mak aih, kenapa blog warna hijau pun kena cerita dengan menarik? Walah walah...

Aku tak tahu nak cerita apa, sebab dah memang aku suka hijau. 

Kenapa mesti hijau juga yang aku suka? (haih, aku punya suka lah, blog aku.)

Aku suka hijau sebab aku suka dengan tumbuhan, aku suka kehidupan yang hijau, pelbagai tumbuhan di sekeliling, persekitaran yang nyaman, tumbuhan hidup denagn segar, sebagai 1 ekosistem yang mencakupi secara holistiknya pinciptaan azali alam ini..

(ntah hapa aku mengarut)

Dah lah, tak yah ce citer panjang-panjang sebab aku tak tahu nak kabor camna, ini adalah satu masalah problem. Maka, aku galakkan, korang baca entri hijau Keistimewaan Warna Hijau Dalam Islam dan Al-Quran .

Ok, nak tag 2 orang? Sesiapa yang blog nya warna hijau, tolong lah buat. Huhu (nada merayu, sebab aku selalu jumpa blog warna pink, biru, hitam putih, coklat uwaaa).

Ok, dah buat kena tinggal komen kat sini lak. hurmmmm

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

RIAN said...

hahha. . hijau cantik. =)

niesz said...

blog niesz color pink, xley nk join..ehe..gud luck awak :)

shahjiehan said...

jom baca dan komen "Blog Coklat"

FasiHaH SupiaN said...

@RIAN yup,memang cantik :)

FasiHaH SupiaN said...

@niesz joinlah wane pink.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@shahjiehan okey ;)

~dianakhairi~ said...

itam putih.cey nak perasan.huhu.
suke maroon,tapi blog itam putih,cmne tuh?
tapi suke itam,putih,merun.

FasiHaH SupiaN said...

@~dianakhairi~haih banyaknya warna kegemaran dia ;)