Bila Blogger Popular Bersara | fasihah.com


February 12, 2011

Bila Blogger Popular Bersara

Assalamualaikum penduduk maya sekalian. Apa khabar semua? Patik menyusun 10jari memohon keampunan. waa, tuan tanah kedaung ada exam. Subject paling kritikal semester nie. Sampai tak sempat nak online. Baru dapat buka hari ni. Hari ni sabtu, tapi ada kelas sampai petang. Ha hebat tak hebatlah belajar kat U . . ni ha. Memang menguji kesabaran tahap giga bite!




Memang rindu gila kat blog kumbang ni. Rindu kat Sahabat Bloggers juga. Terhebat lah, 5hari tak buka email, inbox cecah 10 000. Hampir 99% daripada Sahabat Blogger tu.

Aku tak sempat pun nak buat entri auto publish. Sebab kisah dia yang sebenarnya, laptop ade problem sikit. Kenalah hantar bengkel bagi perbaik. Memang tak dapat nak online lah. Akhirnya dapat gak online malam ni. Baru ambil laptop ni u'olls. Terus publish entri. hehe

Ok, terima kasih kepada semua penjejak dan peninggal komen, pemfollower baru. Kena terjah satu-satu balik..

haip jap2, siapa blogger popular yang bersara? Mana ada, dia dah update blog dia balik lah, nak tahu sapa? pergi sini.

Selamat bercuti hujung minggu :)

p/s: entri mukaddimah. hehe

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

Izamir Ridzwan said...

tak besara.. cuma slowkan rentak.. dah x aktif mcm dulu

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan sibuk ye IR? huhu takpa, pentingkan yang lebih penting antra yang terpenting..

Sunah Mohammad said...

hurm..bizi kot...:)

fasihah, boleh je join~ :)

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad huhu tima belajar ni..agak pack masa yang ada..:)