Diorang Follow Sebab Blog Kau Cantik? | fasihah.com


February 18, 2011

Diorang Follow Sebab Blog Kau Cantik?

Assalamualaikum. Selamat petang. Wenshaong hao!~~ hiyaa. Ngantok ah. Ya, misi diteruskan lagi melihat Running Man [Korean Entertainment terbaik abad ini] nak tengok? Hah, ni ada Episod 22 punya.



Kawan-kawan sebilik nak keluar. Semua nak tinggalkan aku. Mereka kejam! [kalau depa baca, habis lah aku kena smack down.huhu] Takpa.. aku layan blog habis-habisan petang ni.

Bangun-bangun tidur aku tengok blog. Tiba-tiba aku teringat kisah antara aku dan seorang kawan aku yang pun sama ada blog. Di suatu malam...

Kawan: follower kau dah mengatasi follower aku lah sekarang.
Aku: eh, yeke? entahlah, aku pun tak tahu kenapa diorang follow. (jawapan konon-konon humble gitu.haha)
Kawan: diorang follow sebab blog kau cantik kot. (terkedu beb masa ni!)
Aku: Sebab cantik? Mana ada cantik mana pun. 
Kawan: Diorang tengok blog cantik, sebab itu diorang follow.
Aku: ea? Owh.. bukan sebab entri aku la.. (speechless)

Tiba-tiba hari ni aku teringatlah pulak perbualan malam tu. Siapa blogger tersebut? Itu tak perlulah nak diberitahu di sini.

Cuma, the point is . . Blog aku tak cantik pun. Dan apa sebab diorang nak follow tu, aku tak kisah pun. Dan aku pun malas nak jadi sensitif tak tentu pasal pun. Aku buat blog pun suka-suka pun.

Bagi aku, setiap sesuatu itu ada tarikan yang tersendiri. Ada yang terpikat dengan cerita nya. Ada yang terpikat dengan rupanya. Ala,biasalah tu.

Tapi, aku suka blog yang ni. Jom terjah and baca artikel dia jadi tutor. Apa kau ingat senang nak mengajar orang?

Apa lagi? Jom terjah blog dia. Dia comel, blog pun comel gak! klik sini.


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

16 comments:

Sunah Mohammad said...

salam dear...

erm...ada point gak tu..
sebab beberapa yang masuk blog saya pun komen diorang, "blog ni cantik lah, nak follow"...uhuhu..

airaniez wirdani said...

aah..mmg cantik pun blog ni..go green!heh

Zaza said...

comel pe blog ni..xsakit mata dan serabut..sukeeee

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad sunah, ha..yang itu pun agak ayat biasa kat shoutbox tu....

FasiHaH SupiaN said...

@airaniez wirdaniairaniesz...blog akak lagi comey laaaa....:)

c.i.k.a.m.i.e.a said...

memang chantek pun.. hhohoho

FasiHaH SupiaN said...

@c.i.k.a.m.i.e.a mekasih :)

nazirulhazwan~ said...

yupz, mmg chantek tu men peranan, bagus la blog kite chantek, hehe dari pada serabot jer, nk masuk pon tak selere.hehe

Kamariah Awang said...

Salam ziarah..

KiKi said...

kak fasihah lyn running men..sy pn lyn...lg2 ep 22..huhuhuhu..

FasiHaH SupiaN said...

@Zaza tq zaza :)

FasiHaH SupiaN said...

@nazirulhazwan~ hehehe betul jugak kan, antara aspek yang memainkan peranan gak la kiranya kan naz!

FasiHaH SupiaN said...

@Kamariah Awang terima kasih kamariah :)

FasiHaH SupiaN said...

@KiKi haih memang layan la sis :)

masterfaiz.com said...

ish.. kalau blog ni tak cantek, maknanya orang yang design ni tak pandai la.. huhu

FasiHaH SupiaN said...

@masterfaiz.com haisy....xla gitu.hehehe