Award : Superblog Malaysia's Choice | fasihah.com


February 1, 2011

Award : Superblog Malaysia's Choice

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah, akhirnya dapat juga online.  Uit, korang semua sihat tak? Lama benar tak jenguk blog. 3 hari berkursus, tak tahu apa jadi kat Mesir. Dengan Malaysia pun banjir kan. Ok, memula lepas dah 3 hari ni, nak warm-up dulu lah.

Masuk-masuk, tengok komen, banyak benar komen kena moderate [ceh, gaya macam ribu-ribu, tak lah sikit sahaja, atas 20 bawah 50..huhu] Antara komen tersebut, ada 1 komen ni, dari saudara Firdaus Kasim


So, mana award dia? Ini dia, tadaa
Macam Superbrand plak. hehehe
Terima kasih saudara Firdaus!
Blog ini tak ada apa-apa pun, biasa sahaja. Merapu je kadang-kadang. Tiada yang luar biasa rasanya. Terima kasih kepada semua pembaca yang banyak memberikan FS semangat untuk terus mengupdate blog ini.

^____^

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

sissyira said...

salam petang selasa =)

tahniah,,memang layak terima ni...hijau itu aku dan kamu ...=)

Firdaus Kasim said...

tahniah fasihah.. kalau ada contest untuk blog simple dan cantik awk jgn lupa masuk taw.. hehe

dark r0se said...

tahniah~;) u deserved 4 it~

FasiHaH SupiaN said...

@sissyira sis...kita sama jiwa hijau..hehe terim akasih sis! :)

FasiHaH SupiaN said...

@Firdaus Kasim insyaAllah firdaus, thanks a lot :)

FasiHaH SupiaN said...

@dark r0se tq sis :)