Duit Kertas Sebenarnya Tiada Nilai? | fasihah.com


November 25, 2011

Duit Kertas Sebenarnya Tiada Nilai?

Cuba koyakkan duit yang anda ada.. Koyakkan jadi dua, gunakan duit tu..ada nilai tak? Ada tak orang nak tetima?


Cuba kita ada emas, kalau kita cairkan emas tu, bentuk macam mana pun emas tu masih bernilaikan?


P/s: currently attending seminar on gold dinar..
Published with Blogger-droid v1.7.4

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

Anum said...

setujuuuuuuuu

Munnafendy said...

yes, hakikatnya mmg mcm tu.1day duit kertas akan jadi kertas biasa saja, duit emas pulak yg akan kuasai dunia ni.

so kena prepare.

eh..join seminar kat mana?

Ardini Humaira said...

a ah... bak kata Tun Dr Mahathir.. duit kertas macam tisu tandas je.. wang fiat penuh dengan riba... :)

bersama kak Es said...

terror la kalau gitu kelantan eh.. dah keluar dinar kelantan awal2..

tak rugi melabur emas :) untung berganda2.

duit tabung lak invest kat investor yang dpt untung 23% annual...fuhh moga bertambah2 la duit. Ada duit amat penting sekarang ni..kalo tak kita cakap pun orang tak pandang :)