Hilang Hijaunye! Ape love-love nie? | fasihah.com


November 9, 2011

Hilang Hijaunye! Ape love-love nie?

Blog dan tuan empunya blog sedang main-main dengan html code kat bahagian design tu. Malas nak design sendiri dari tadi dok cari template wane hijau takde yang berkenan. Ishh


Apepun, GO GREEN SAVE THE EARTH! I tell you~


Mungkin beberapa hari ini blog dalam keadaan yang agak kritikal dari segi ketidakbetulannya, terima kasih.
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

13 comments:

sergeant keroro said...

yang dulu bukan dah okay ke? :p

JIJI YU said...

at least ko ada lagi iklan nuff..aku punye ilang terus

aimie amalina said...

patot la lain macm, ingat salah belog tadi
kekeke

comei jek
yang ijau dulu pon comey

tetap go green! =]

nurul hazirah muhammad said...

hehe. ak pon tga men2 dgn template. byk cantek!

Cik Aqilah Wardah said...

nice jugak la yg ni.. :)

Tea said...

Singgah jugak!

syarifahsidrus said...

hehe..ingat silap masuk tadi..

lama tak jenguk..

Suhaili Sarif said...

wow pink >__<

fa-in said...

wah, mcm falling in love pulak :P

Sunah Sakura said...

erkk

Lia Lomi said...

dulu lagi best..tapi sekarang sweet..heeeeee

Iffah Afeefah said...

fasihahhhhh

comel la ni

ai like

kiki

jgn tkar2 da wakaka

Solihin Zubir said...

aik.. ni knapa tiba2 jd mcm ni? template hijau ritu dh molek dah.. knapa tukar?