Re-Post : Macam Biasa, Pelawat Bertuah Siapa Pula Kali Ini? | fasihah.com


November 29, 2011

Re-Post : Macam Biasa, Pelawat Bertuah Siapa Pula Kali Ini?

Macam biasa, disebabkan tangan yang di atas lebih baik daripada tangan yang di bawah, jadi dengan rasa rendah diri, nak bagilah, sedikit cenderahati berunsurkan topup prepaid dan seperti kebiasaanya, RM 10 kepada mana-mana pelawat yang bertuah apabila menjadi pelawat yang ke 99 999


Sekarang baru nombor..



Lambat lagi, tapi jangan sampai terlepas! =D
Print screen, pah tu, hantaq emel ke fasihahsupian@gmail.com tajuk : TOPUP FREE. Sila sertakan, nama, url blog kalau ada, no telefon, wajib ler, lau tak camne nak masukkan, and paling wajib print screen no tu. Itu sahaja. Terima kasih. Tengah makan red valvet,  nyummy~


Tak kira siapa anda, di mana anda yang penting Malaysia, pengguna prepaid. Tak kisah ade blog ke takde ke. Ok?

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

16 comments:

Tea said...

uishhh hit mengalahkan artis you.. ai loikeee..

Sunah Sakura said...

96699... arghhhh!!! tunggu lagi! hahaha

Anum said...

nak 2..
anum tunggu ya

Diana @ bilakukatacinta said...

erkk..belog berwajah baru..cumel

aimie amalina said...

baaaeeekkkkk
hhahahaha
x sabo asenyeee den
hehehehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhuh.. jauh lagi .. kena visit ari2 ni nampaknye.. hehe

yuyu aziz said...

wow! near 10k!

gudluck uuu..

Iffah Afeefah said...

byk wet hehe

Munnafendy said...

uik...nak tggu ni...hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh nmbr cantek

Mutiara Bernilai said...

hehehe,,bley cuba tuah? :P

Woofer Storm said...

dah dekat 99998,bgitau kita ye..heheee

Fezz said...

peluang ni..!

Iffah Afeefah said...

lme lg uihhh

محمد رازيق said...

wah... nak try-nak try.. manyak syok ini.. hehe.. anyway salam kenal. :)

Solihin Zubir said...

ok.. mlm ni xnk tdo.. haha.. ;-p