Auto Simbolik Perempuan | fasihah.com


November 13, 2011

Auto Simbolik Perempuan

Setuju tak dengan statement tu? Ada lah terbaca status tak tahu siapa tak ingat. Tapi yang pasti lelaki la yang post status ni kat fb.


Tidak dapat disangkal, memang majoriti perempuan drive kereta auto. Tapi..


Cheq tak boleh terima simbolik ni. Sebabnya cheq drive kereta manual. Kawan cheq pun sama. Tapi hat lagi dua orang tu memang kereta manual pun dah tak ingat nak bawa.


Padahal...amik lesen pakai manual..ish3
Published with Blogger-droid v1.7.4

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

9 comments:

JIJI YU said...

beli je keta yg dual mode

Cik Tetra said...

err..tp kann...betul jgk lahh..akak sya gune kereta auto..heeee.. :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye..lesen ambik manual, tp bila dah sedap lanyak kereta auto akak dah syok layan kereta auto.

kereta satria akak dulu manual, suh hubby pki, then akak lanyak kereta dia.keh3

Ayuni said...

x setuju sbb sye pun ske pakai yg manual, auto xde challenge!

bersama kak Es said...

rasanya lelaki pun suka auto..senang!

Tea said...

Auto ni simbolik kemampuan..

Ade yg mampu beli yg auto.. Yg tak pentingkan kereta sgt, better manual.. Jimat minyak..

lionteen said...

sy igt lg nk pkai manual. tp tanak la. dah ade yg sng, gune yg sng je. hehe

sergeant keroro said...

pakai manual la, baru ada thrill :p

aimie amalina said...

awwwww
touch into my heart
kikiki =p