Kata-kata Cinta | fasihah.com


November 27, 2011

Kata-kata Cinta

Something Beautiful by rh89 on DeviantArt
Kalau bercinta , jangan berkepit macam belangkas , hantar surat berbelas-belas , SMS berbalas-balas , masa dating sebelah tandas , berpeluk-peluk dalam bas , asyik menjeling dalam kelas , minum air perghh . . kongsi segelas ♥ Bila ada konflik , haa mula la nak frust , nak tunai solat pun malas , tak dapat tumpu study dalam kelas , waktu result nak keluar tahu pulak cemas , takut . . exam tak pas...s , tup tup awek sendiri kena kebas , kesian . . melepas ♥ So , jadilah couple yang ada class , berdating ikut lunas , bergaul ada batas , jaga maruah dengan tegas , syariah dijaga dengan jelas , tutur kata sentiasa beralas , kalaulah cinta yang dihulur ikhlas , janganlah bimbang , cintamu pasti berbalas ♥

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

Iffah Afeefah said...

betol2

pssstt xde mood

Fezz said...

s.. s... sangat menarik.. =D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bila putus mulalah maruah dijaja ke sana sini.

aiman fanboy k-pop said...

sokong 100%...
nak bercinta bole...tapi,jgn lebih2..tul x?

Rozuan Ismail said...

bercinta boleh tapi biarlah ikut adabnya

kiwi said...

hehe..betul2...tapi klau cinta kepada Allah lagi best.Sekiranya kamu menyerahkan cinta kamu kpd Allah,kamu pasti tidak akan menyesal.Sesungguhnya Allah tidak akan pernah sesekali menolak cinta hamba-hambaNya :) yang ni cinta yang pasti berbalas..hihi XD