Calon Menantu Pilihan | fasihah.com


November 8, 2011

Calon Menantu Pilihan

Nak jadi menantu pilihan.. mestilah kene pandai jaga anak. Kalau anak pun terabai menyusahkan mak sendiri, mak mertua macam mana nak jadi calon menantu pilihan.


Paling utama, nak kawin cepat kena ada ciri-ciri keibuan okey?


p/s: currently jaga amirul darwisy, ummi dia pi hantar atok darwisy ke hospital. Nasib baik dia comel. Rela jaga dia. haha


psst: aku belum layak jadi calon siapa-siapa ok. Terima kasih.
Published with Blogger-droid v1.7.4

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

dh ada gaya dh tu seha..hehehe..

Cik Lia Lomi said...

hehehe, ada dah tu ciri-cirinya, kalau Lia, dah expert dah jaga budak ni sebab kakak hantar anak dia pi rumah jadi yang jaga kamilah.

blog-tips-kurus said...

ish! ish! pilih kasih, nak yg comel je!

Myez.. said...

nak jd ibu yg baik..kna jd istri yg baik dlu..hehe..sama2 kt usahakan yer..

Sunah Sakura said...

akak hanya ada naluri ke'akak'an..

aimie amalina said...

hehhehee
alololo tomeinyeeee

okeh seha dalam proses =]

starzieti said...

nak baby ! hehe ~ *gatal. :bb