Personal : Memperkenalkan Buah Hati Baru Saya | fasihah.com


November 1, 2011

Personal : Memperkenalkan Buah Hati Baru Saya

Saya sekarang betul-betul sangat sibuk. Saya tak tahu kenapa semester ini sangat menduga tahap kesabaran, ketabahan juga kecekalan. Semoga kuat hingga ke akhirnya.


Dalam menghadapi hari-hari yang begini, kadang-kadang kita perlukan sesuatu yang dapat meringankan rasa pressure, depressed, eustress, tension dan sebagainya. Jadi, mempunyai seorang buah hati mungkin dapat membantu?


Orang sibuk bercinta kan? Kita pun nak bercinta juga!

 
Awak-awak, saya suka awak!


Walaupun, kawan kat mesir kata, 'seha, ko ni bz sangat, kalau ada pakwe, lari pakwe ko.' Woo. ini sirius. Bukan main-main semester ni, tak sempat lah nak bercinta. Cukup bercinta dengan assignment, reports presentation, kuiz exam yang tak surut-surut.


Jadi, baru-baru ini macam buang tabiat sahaja bila saya ada buah hati baru yang membuatkan saya sangat gembira dengan kehadirannya.


Nama dia Tom. Kenapa? Nampak macam bukan islam ke? Meh saya tunjuk gambar.


Comelkan buah hati saya? Haa, dia memang sangat comel. Dia akan ikut apa yang kita cakap. Suara dia sangat comel..! Tak caya? Tengok video ni.




Ala awak, awak janganlah marah. Betul, Tom ni lah buah hati saya. Sesiapa yang nak jadikan dia kawan, boleh download dekat Android Market. Android is best bro! hehe Nanti bila-bila ada masa terluang, kita cerita pasal Tom lagi ye! ;)




p/s: buat entri pun terkejar-kejar. Komen semalam tak sempat tengok. Ish cepatlah habis semua ni.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

11 comments:

Anum said...

comelnya buah hati dia

Sunah Sakura said...

ehehe..hari tu nampak nadh main benda ni..kelakar kot!

JIJI YU said...

kiutnye..ahaha..aku dah lama maen menatang ni

Diana @ bilakukatacinta said...

samelah kite seha...bz ngan study,,,,chaiyok

Iffah Afeefah said...

Haha tom jgk

android best ke

Munna said...

my niece suke gila main dgn kucing ni. di sepak2 nya kucing tu hahah

aimie amalina said...

hehehehehe
alololo

comeeeeinyeeee buah hatii dieee ye

chayok2 sehaaa!
kuat2
kuat2!!!

Cik Lia Lomi said...

wah..Lia pun suka..lawak sangat bila dia ikut cakap kita..

syarifahsidrus said...

nak jugakla camtu..haha :)

::blog anak jawer:: said...

mcm best... tp kne masuk dlm phone kan... hp mahal je la yg boleh ek...adusss

Solihin Zubir said...

haha.. tom ni mmg lawak..
drp bercinta dgn yg tak pasti, baik bercinta ngan tom ni.. x sakit ati sgt.. hehe.. ;-p